nb1.hu

Keleti-csoport: dobogóért hajtót fogad az utolsó – reakciók

Jelek, amik miatt nem lefutott a meccs.

A Keleti-csoportban utolsó Törökszentmiklós eddig 11 pontot szerzett a bajnokságban, ami még ennél is nagyobb a baj a csapat számára, hogy 12 ponttal van már lemaradva a leggyengébb bennmaradó helyen lévő DVSC II mögött. A Hajdúszoboszló viszont a 4. helyen van és csak 3 pontos hátrányban van a 3. helyezett DEAC-hoz képest.
 
Így mindkét gárda számára óriási téttel bír a két gárda egymás elleni, vasárnapi találkozója.
 
A két szakvezető így várja az összecsapást:
 
Gergely Mátyás (Törökszentmiklós FC – Veteriner): „Bennünk él még az előző heti mérkőzés, amelyen sajnos balszerencsésen a Tiszaújváros csapata ellen kaptunk ki. Alapvetően ismerjük a vendéggárdát, és tiszteljük is az eredményeiket. A két csapat teljesen más céllal játszik, ugyanis nekünk a bentmaradás a fontos, a HSE labdarúgó csapatának viszont a dobogóra való felkerülés. Több sérültünk is van, de ki kell használnunk a hazai pálya előnyét, és valahogy itthon tartani a pontokat.”
 
Csillag László (Aqua-General HSE): „Tisztában vagyunk Törökszentmiklós helyzetével, és több olyan mérkőzést is megvívtak, melyet balszerencsével buktak el, a legutóbbi is ilyen volt. A tavaszi idényben azonban jobban teljesítenek mint az ősziben, példának okáért hazai pályán megverték a BKV Előre csapatát, éppen ezért nem számítok könnyű mérkőzésre. Valószínűnek tartom, hogy most vasárnap is a küzdelem fog dominálni, de számunkra a pontok a legfontosabbak, és itt is a három pontért fogunk harcolni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC