nb1.hu

Kecskeméten is visszatérhetnek a drukkerek – részletek

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KECSKEMÉT HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Hivatalossá vált, hogy szombattól a nyitás újabb pontjához érkezik Magyarország, ugyanis 4 millió beoltott után további járványügyi enyhítésekre kerül sor. Ezek közé tartozik a sportesemények látogathatósága is, melyet a 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet szabályoz, így ennek alapján szedtük össze a fontos tudnivalókat, melyek már a vasárnap 18:00-kor kezdődő, KTE HUFBAU – Körösladány mérkőzésen is élni fognak.
 
A védettségi igazolvány mindenképpen kell, ahogy egy fényképes okmány is, a 18 éven aluliak felügyelettel léphetnek be
 
A kormányrendelet legfontosabb része, hogy a mérkőzéseket csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak tekinthetik meg. A védettségi igazolvány mellett mindenképpen legyen drukkereinknél egy fényképes okmány (személyi, jogosítvány, útlevél például), amivel igazolni tudják a védettségi igazolványon szereplő adatokat, ezt ugyanis a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél ellenőriznie kell kollégáinknak. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal, személyivel, útlevéllel igazolhatják.
 
A KTE bérlet csak védettségi igazolvánnyal érvényes
 
A korábban megváltott bérletek természetesen érvényesek a hátralévő három hazai bajnokira, de a kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal, enélkül bérleteseinket sem tudjuk beengedni a stadionba. Megértésüket ezúton is kérjük és köszönjük, a szezon végeztével valamilyen formában igyekszünk kompenzálni őket.
 
A maszkviselés nem kötelező, de továbbra is ajánljuk
 
A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, illetve a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a jegyvásárlás és a beléptetés során igen. Ettől függetlenül továbbra is ajánljuk drukkereinknek, ahogy a megfelelő távolságtartást is.
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a megszokottnál érkezzenek korábban, hogy a beléptetés minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjon, a pénztárak 17:00-tól már nyitva lesznek. A belépők változatlanul 500 forintért vásárolhatóak meg egységesen, a 14 éven aluliak továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket, de ahogy a kormányrendelet is előírja, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felügyelete mellett, ez vonatkozik az utánpótlásban futballozó labdarúgókra is.
 
A büfé üzemelni fog, fogyasztani a lelátón is lehet."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC