nb1.hu

Kávézóban dőlt el az addig Hollandiában dolgozó edző sorsa

Csak az éllovas jobb náluk ebben az összevetésben is.

Nagyszerűen szerepel eddig az NB III. 2019/2020-as kiírásában a Szentlőrinc labdarúgócsapata, hiszen a második helyen várja a Pécs mögött a folytatást, 4 pontos hátrányban. A gárda csak 10 gólt kapott 9 meccsen, ennél kevesebbet csak az éllovast, 9-et. Ez pedig nagyban köszönhető Hajagos Tamás és Pacéka Norbert helytállásának, valamint az ő felkészítőjüknek, Antal Sándornak, aki egészen különleges módon került mostani pozíciójába – jelezte a bama.hu.
 
Mostani megbízatása előtt Hollandiában dolgozott, az új kaland pedig 2018 májusában kezdődött. Akkor éppen hazaugrott és Pincehelyi Zsolttal beszélgetett egy kávézóban, amikor megérkezett a klub szakosztályvezetője, Kovácsevics Csaba.
 
– Viccelődve megkérdeztem tőle, nem kell-e nekik egy kapus. Azt válaszolta, az nem kell, de egy kapusedzőre szükségük lenne a nyártól, mert tudták, Kovácsevics Árpi elmegy a PVSK-hoz. Visszamentem dolgozni Hollandiába, de nem hagyott nyugodni a dolog. Beszéltem róla a párommal, aki abszolút nem zárkózott el attól, hogy hazajöjjünk – s miután minden szerencsésen összejött, július közepén már itthon is voltunk. Ha akkor nem találkozunk véletlenül abban a kávézóban, még mindig Hollandiában vagyok.
 
Bár edzői tapasztalatai még nem voltak, de a korábban tanultakat remekül adja át.
 
– Csak arra tudtam hagyatkozni, amit annak idején a kapusedzőimtől kaptam. Sok év tapasztalatát használhattam fel, ráadásul sokáig nem akárkitől tanulhattam, mint idősebb Bogyay Zoli bácsitól. Volt egyfajta pécsi stílus, amit ő nevelt belénk, ami manapság sajnos kezd eltűnni. Mostanában mindenki ugyanúgy mozog, én viszont a kettőt próbálom ötvözni: mindkét stílusból kiszedem a jót, és azt adom tovább – folytatta, hozzátéve, folyamatosan van mit csiszolni, nagy baj lenne, ha mindennel elégedett lenne.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC