nb1.hu

Kavargó érzések: elmaradt a bajnokavatás a Nyugati csoportban – reakciók

Aláírta volna-e az eredményt Kemenes?

Döntetlennel végződött a tavasz egyik legnagyobb rangadója a Nyugati csoportban, 1-1-es döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár és a III. Kerület.
 
Az első gólra a 23. percig kellett várni, ekkor Tamási fejelt védhetelenül a hazaiak kapujába. A 45. percben megfogyatkozott a Kerület, hiszen Remili kézzel ért a labdába, amiután megkapta a második sárgáját a rutnios játékos. Az egyenlítésre a 62. percig kellett várni, ekkor Jasarevic lőtt egy hatalmas gól a tizenhatos sarkától.
 
Jelenleg 10 ponttal vezeti a Nyugati csoport tabelláját a Kerület, azonban a második Mosonmagyaróvár egy meccsel kevesebbet játszott. A bajnokságból még három találkozó van hátra.
 
A vezetőedzők így értékeltek a mérkőzés után:
 
Varga László: ,,Kavarognak bennem az érzések, mert meg is nyerhettük volna ezt a találkozót. Csak egy kis higgadtság és szerencse hiányzott. A harcosságért jár a dicséret, hiszen egy remek mérkőzésen, egy kiváló csapat ellen mutattuk meg magunkat."
 
Kemenes Szabolcs: ,,A mérkőzés előtt nem írtam volna alá a döntetlent, de így utólag azt mondom, hogy ez egy nagyon értékes pont. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért."
 
Credobus Mosonmagyaróvár – III. Kerületi TVE 1-1 (0-1)
Mosonmagyaróvár, 400 néző
Vezette: Horváth P.
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner, Jasarevic (Horváth K., 69.), Bakos (Takács M., 44.), D’Urso, Illés, Szalka, Nagy K., Szabó Zs. (Szimhardt M., 80.). Vezetőedző: Varga László
III. Kerület: Jeszenkszky – Rédei, Erdei, Szalai V., Tóth K., Tamási (Rajczi, 81.), Bori, Rabatin, Kokenszky (Czvitkovics, 81.), Borvető (Balogh Á., 25.), Remili. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs
Gólszerzők: Jasarevic (62.), ill., Tamási (23.)
Piros lap: Remili (45.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC