nb1.hu

Karantén után: Bognár István parádézott

Kiütötték a szomszédjaikat.

Az NB III Közép csoportjában a Paks fölényes, 6-1-es győzelmet aratott a Szekszárd ellen. A paksi együttesben több NB I-es rutinnal rendelkező játékos is szóhoz jutott. Bognár István például két góllal zárta az összecsapást, de Ádám Martin is bevette a szekszárdi együttes kapuját. 
 
Kindl István a lefújás után kiemelte, hogy a két csapat közötti különbséget az első csapatból visszajátszók jelentették.
 
"Gratulálok a csapatnak a nagyszerű győzelemhez, és a látványos gólokhoz. Ezen a mérkőzésen a két csapat közti minőségi különbséget az első csapat keretéből visszajátszók jelentették. A nagy különbségű végeredmény ugyanakkor egy kicsit túlzó, hiszen a Szekszárd is jól futballozott, valamint több helyzetet is kialakított" – fogalmazott a paksi együttes mestere.
 
A Paks 15 meccs alatt 20 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen áll a táblázaton.
 
Bognár István egyébként szombaton, a Honvéd elleni NB I-es mérkőzésen a szünetben lett becserélve, ez volt az első alkalom, hogy az élvonalban játszott, amióta Bognár György lett a Paks első csapatának az edzője.
 
Előtte utoljára, az FTC elleni, idegenbeli 5-1-es zakó alkalmával bizonyíthatott, akkor még Osztermájer Gábor irányította a tolnai nagyokat.
 
Bognár azóta honlapunk információi szerint karanténban volt, mert előtt pozitív koronavírus tesztet produkált, így nyilván azért játszott a harmadosztályban, hogy minél előbb erőre kapjon és formába lendüljön.
 
 
Paksi FC II–Szekszárdi UFC 6–1 (3–0)
Paks, v.: Jakab Á. (Gondos Á., Ferenczi D.).
Paks II: Borsos – Görög, Grajzel, SZEKSZÁRDI, Debreceni – BOGNÁR D. (Máthé, 80.), Vas G., BOGNÁR I. (Kovács L., 57.) – Szendrei Á. (Tamás B., 80.), ÁDÁM M. (Budai I., 62.), Nagy R. (Süvöltős A., 62.). Edző: Kindl István.
Szekszárd: Szűcs K. – Fekete M., Márton E. (Királyházi, 62.), Rácz Á., Béla D. –Németh K. (Rácz F., 65.), Arena Á., Lékó (Kvanduk J., 65.), Budai (Gellér, 81.), Fejős (Horog, 65.) – Mayer M. Edző: Dienes Pál.
Gól: Bognár I. (7., 23.), Szendrei (18., 60.), Ádám M. (54.), Máthé (90.), illetve Mayer (52.).
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC