nb1.hu

Karantén után: Bognár István parádézott

Kiütötték a szomszédjaikat.

Az NB III Közép csoportjában a Paks fölényes, 6-1-es győzelmet aratott a Szekszárd ellen. A paksi együttesben több NB I-es rutinnal rendelkező játékos is szóhoz jutott. Bognár István például két góllal zárta az összecsapást, de Ádám Martin is bevette a szekszárdi együttes kapuját. 
 
Kindl István a lefújás után kiemelte, hogy a két csapat közötti különbséget az első csapatból visszajátszók jelentették.
 
"Gratulálok a csapatnak a nagyszerű győzelemhez, és a látványos gólokhoz. Ezen a mérkőzésen a két csapat közti minőségi különbséget az első csapat keretéből visszajátszók jelentették. A nagy különbségű végeredmény ugyanakkor egy kicsit túlzó, hiszen a Szekszárd is jól futballozott, valamint több helyzetet is kialakított" – fogalmazott a paksi együttes mestere.
 
A Paks 15 meccs alatt 20 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen áll a táblázaton.
 
Bognár István egyébként szombaton, a Honvéd elleni NB I-es mérkőzésen a szünetben lett becserélve, ez volt az első alkalom, hogy az élvonalban játszott, amióta Bognár György lett a Paks első csapatának az edzője.
 
Előtte utoljára, az FTC elleni, idegenbeli 5-1-es zakó alkalmával bizonyíthatott, akkor még Osztermájer Gábor irányította a tolnai nagyokat.
 
Bognár azóta honlapunk információi szerint karanténban volt, mert előtt pozitív koronavírus tesztet produkált, így nyilván azért játszott a harmadosztályban, hogy minél előbb erőre kapjon és formába lendüljön.
 
 
Paksi FC II–Szekszárdi UFC 6–1 (3–0)
Paks, v.: Jakab Á. (Gondos Á., Ferenczi D.).
Paks II: Borsos – Görög, Grajzel, SZEKSZÁRDI, Debreceni – BOGNÁR D. (Máthé, 80.), Vas G., BOGNÁR I. (Kovács L., 57.) – Szendrei Á. (Tamás B., 80.), ÁDÁM M. (Budai I., 62.), Nagy R. (Süvöltős A., 62.). Edző: Kindl István.
Szekszárd: Szűcs K. – Fekete M., Márton E. (Királyházi, 62.), Rácz Á., Béla D. –Németh K. (Rácz F., 65.), Arena Á., Lékó (Kvanduk J., 65.), Budai (Gellér, 81.), Fejős (Horog, 65.) – Mayer M. Edző: Dienes Pál.
Gól: Bognár I. (7., 23.), Szendrei (18., 60.), Ádám M. (54.), Máthé (90.), illetve Mayer (52.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC