nb1.hu

Kapott egy kis fricskát a bíró és ifjabb Albert Flórián menetelő csapata is

Dobogóért küzdők vendégei voltak.

A mérleg elképesztő: 11 meccsből 11 győzelem, 29 rúgott és mindössze 5 kapott gól.
 
Azt eddig is lehetett tudni, hogy a nyáron csak egy visszalépésnek köszönhetően az NB III-ban maradt BKV Előre vezetőedzőjének remek ötletnek bizonyult Albert Flóriánt kinevezni, de most már azt is tudni lehet, hogy telitalálat is lett a döntés.
 
A gárda ugyanis a biztos bennmaradást tűzte ki célul a bajnokság elején, és a kieső helytől már 24 pontra van, azaz gyakorlatilag teljesítve van a célkitűzés.
 
Alberték a hétvégén a dobogós helyezésért küzdő Tiszaújváros otthonában győztek 1-0-ra.
 
A hazaiak honlapja azért egy kicsit odaszúrt a találkozóról készült tudósításában a fővárosiaknak: „Összességében a játékvezető picit tisztelte az igencsak színészkedő BKV-t, akik rutinosan lehozták a 11. meccsüket is győztesen.”
 
Vitelki Zoltán (Tiszaújváros): Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk, de nem mi nyertünk. Hogy miért? Kihagytuk a helyzeteket és a gól előtt óriásit hibáztunk. Működött minden, amit elterveztünk, a pont hiányzott a végéről. Gratulálunk Bussy Konrád születéséhez!
 
Albert Flórián (BKV Előre): Nagyon nehéz mérkőzés volt. Tudtuk, hogy a Tiszaújváros fizikilaisan erős és jó csapat. Próbáltunk játszani, a hazaiak hibáját kihasználtuk, abból rúgtuk a gólt. Igazai csapatként működtünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC