nb1.hu

Nem lesz ismeretlen nekik a közeg.

Vasárnap megkezdődik az NB III-ban is az új szezon, a Kaposvár majd a Nyugati csoportban fog szerepelni. A Rákóczi az első fordulóban a Mosonmagyaróvárt látja vendégül.
 
Két nappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy a Somogy megyeiek kerete három játékossal bővült:
 

Kaposvár: három érkező

 

Most a sonline.hu arról tájékoztat, hogy a kaposváriak újabb három futballistával állapodtak meg. A 21 éves Borbély Ákos féléves szekszárdi kitérő után tér vissza a Kaposvárhoz. 
 
A 28 esztendős belső védő, Lakatos Gergő két esztendőt követően erősíti ismét a Rákóczit. Lakatos legutóbbi együttese a Dunaújváros volt. 
 
Mayer Milán számára sem ismeretlen Kaposvár, hiszen ott nevelkedett. A 25 éves támadó három év után öltheti magára ismét a Rákóczi mezét. Az NB I-es rutinnal is rendelkező Mayer az előző idényben a Szekszárdban 34 bajnokin 6 gólt szerzett.
 
"Nagyon örül annak, hogy újra Kaposváron futballozhatok, hiszen mindig jó érzés hazatérni és segíteni azt a csapatot, amelyben nevelkedtem. Nehéz dolgunk lesz a szezonban, hiszen sok játékos távozott, új csapatot kellett építeni. Azt gondolom, hogy jó úton haladunk, de korántsem vagyunk még készen. Szerencsére a sérülésem már a múlté, azóta egy teljes szezont végig tudtam játszani. Ez adott számomra egy biztonságot, így sikerre éhesen, motiváltan érkeztem haza" – idézi Mayer Milánt a sonline.hu.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC