nb1.hu

Kantáék bronzérmessel meccseltek, a HFC tehetsége válogatott lett

Hivatalos bejelentések.

 

MTK II.

 

"Kanta József együttese az újabb felkészülési találkozón az NB III Nyugati csoportjának előző idényét bronzérmesként záró VLS Veszprém vendége volt.

 

Varasdi – Várkonyi, Fekete, Fülöp – Miknyóczki, Rimóczi, Horváth A., Helembai – Gyuris, Clinton, Kovács M. összeállításban kezdtük az idegenbeli találkozót. Mi kezdtünk aktívabban, de az első időszakban csak Clinton lövését jegyezhettük fel. 

 

A félidő közepén aztán megszereztük a vezetést: Horváth tálalt Gyuris elé, támadónk pedig a tizenhatoson belülről a jobb alsóba lőtt (0-1). 

 

Nem sokkal később megúsztunk egy hazai lehetőséget, majd újra mi szerezhettünk volna gólt: a 38. percben Helembai iramodott meg a bal szélen, centerezését követően Kovács centikkel lőtt a jobb alsó mellé – egygólos előnyünkkel fordultak a csapatok.

 

A szünetben Fördős, Kaka, Guth, Drljo és Georgievski is beállt csapatunkba, majd pár perccel később Juhász is lehetőséget kapott. A második játékrészben ő állt a legközelebb a gólhoz, a 68. percben a jobbról eleresztett lövése elkerülte a rövid sarkot. 

 

Bő 10 perccel a vége előtt aztán egyenlítettek a hazaiak: Keresztes szerzett labdát, majd Varasdi mellett a jobb alsóba lőtt, kialakítva az 1-1-es végeredményt. Szombaton Komáromban lép pályára Kanta József együttese."

 

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

 

"Elképesztően büszkék vagyunk! 

 

Molnár Ádin meghívást kapott az U18-as válogatott edzőtáborába. Vasárnaptól szerdáig lesz Telkiben! 

 

Gratulálunk, Ádin!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC