nb1.hu

Juhász Roland edzőként debütált

A másik oldalon barátja, Torghelle Sándor is "bemutatkozott".

 

A MOL FEHÉRVÁR KÖZLEMÉNYE:

 

"A vírus miatt megtizedelt csapatunk közel 75 percig tisztesen helytállt az NB III egyik legnagyobb favoritja ellen.

 

Nem várta jó előjelekkel a vasárnap délelőtti NB III-as bajnokit a Vidi II, hiszen az elmúlt napokban a csapat több alapembere is megbetegedett. Nemcsak a játékosok, de az edzői stáb egy része is karanténba került, így ezen a találkozón debütált Juhász Roland (ideiglenes) vezetőedzőként, aki Toldi Gábor visszatéréséig az edzések vezénylése mellett a mérkőzéseken is irányítja a Vidi II-t. Érdekesség, hogy barátja, egykori játékosunk, Torghelle Sándor is ezen a meccsen debütált – a III. Kerületi TVE sportvezetőjeként. 

 

Óriási ködben, kiegyenlített mezőnyjátékkal indult a találkozó, majd a 16. percben egy a saját térfelünkön eladott labdával meglódult a vendégek támadója, Borvető Áron és 20 méterről nagy gólt lőtt (0-1). A folytatásban csapatunk fegyelmezetten védekezett, igazán nagy lehetőséget már nem tudott kialakítani a fővárosi együttes, azonban a mieink sem jelentettek veszélyt Jeszenszky kapujára. 

 

A második félidőben sokkal bátrabban futballozott fiatal együttesünk, voltak is lehetőségeink az egyenlítésre, de az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. Ugyanakkor a 76. percig a listavezető sem tudott mit kezdeni a masszív védelmünkkel. Ekkor azonban ismét eladtunk egy labdát a saját térfelünkön, a vendégek játékosát pedig már csak szabálytalanul tudtuk megállítani a 16-oson belül – a büntetőt Tamási higgadtan értékesítette (0-2). 

 

A második gól után fiatal csapatunk fizikálisan és fejben is elfáradt, Juhász Rolandnak azonban nem volt lehetősége a frissítésre. A 79. percben Borvető megszerezte saját maga második, csapata harmadik találatát, majd a 90. percben Daróczi állította be a 0-4-es végeredményt.

 

Csapatunk 75 percig tisztesen helytállt az NB III egyik legjobb csapata ellen, a gólkülönbség talán túlzó, de a vendégek győzelme megérdemelt."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC