nb1.hu

Jól értékesítette a helyzeteit az Andráshida

Zalaegerszeg - Nagy László szerint a rutin hiányzott a csapatából.

Az NB III Nyugati csoportjában az Andráshida fogadta a Gyirmót II csapatát. Ugyan a mezőnyben egyenrangú ellenfél volt a harmadosztályba nyáron feljutott vendég együttes, de a nagyobb tapasztalat az Andráshida javára döntötte el a mérkőzést, amely végül 3–1-nyert a nyitó fordulóban.

 

 

Edzői értékelés:

 

Nagy László, a Gyirmót II vezetőedzője röviden értékelte a találkozót: – Úgy gondolom, kicsit nagyobb rutinnal pontot szerezhettünk volna – mondta a tréner a kisalfold.hu-nak..

 

 

NB III Nyugati csoport, 1. forduló

 

Andráshida–Gyirmót II 3–1 (1–0)

G.:Bíró (17.), Vittman (50., 87.), ill. Dávid L. (57.).

Andráshida: Horváth M. – Horváth T., Tóth L. (Varga M., 64.), Szegleti, Balla (Takács S., 86.), Kalamár, Bíró, Baráth (Pesti, 64.), Vittman, Marsai, Horváth D. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gyirmót II: Hrabina – Nagy B., Molnár M., Szigeti, Szücs G. (Horváth D., 84.), Dávid L., Szabó T., Kovács Zs., Farkas Z., Irmes (Tar, 46.), Füleki (Gál I., 65.). Vezetőedző: Nagy László.

 

A gólok története a kisalfold.hu tudósítása alapján:

 

17. p: Egy andráshidai bedobást követően, két gyirmóti védőn is átpattant a labda és a berobbanó Bíró közelről a hálóba lőtt. 1–0.

50. p: Szabadrúgást végezhetett el a hazai csapat és a hosszú oldalról visszaemelt labdát Vittman közelről a hálóba lőtte. 2–0.

57. p: Dávid L. tört előre és 25 méterről ballal nagy gólt lőtt a bal alsó sarokba. 2–1.

87. p: Egy felperdülő labdát Vittman látványos ollózással továbbított a gyirmóti kapuba. 3–1.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC