nb1.hu

Jó hírt kaptak a DEAC-szurkolók, két érkező Cegléden

Nevet vált a Törökszentmiklós.

DEAC
Az NB III Keleti csoportjában vasárnap megkezdi a küzdelmeket a DEAC labdarúgócsapata. A cél, hogy az együttes minél előrébb végezzen, és ismét megpróbálja a feljutást. Sok tehetséges játékos érkezett az elmúlt hetekben, és már csak pár napot kell várni, hogy megtudjuk, milyen teljesítményre képes az átalakult keret.
 
Az előző szezonban a vírushelyzet okozta rendelkezések nem kímélték a sport iránt rajongókat sem. A mérkőzések zárt kapuk mögött zajlottak, így csak tévéből, internetről lehetett követni az eseményeket. Kárpótlásként klubunk vezetői azzal az ötlettel álltak elő, hogy az összes augusztusi hazai labdarúgó-mérkőzést ingyenessé teszik, ami elsőként a vasárnap 17.30-kor kezdődő DVTK II elleni bajnokit érinti. Emellett nem kell majd fizetni az augusztus 7-én rendezendő Tiszafüred elleni Magyar Kupa- és a 15-i Hidasnémeti elleni NB III-as mérkőzés megtekintéséért sem. Szeptembertől már jegyköteles lesz minden találkozó, de nem kell majd mélyen a zsebekbe nyúlni, ugyanis egységesen mindössze 500 forint lesz a belépő.
 
Szintén kellemes meglepetésben részesülnek azok a szurkolóink, akik az előző szezonban bérlettel rendelkeztek, ugyanis ők (a korábbi bérlet felmutatásával) a következő idényben ingyen látogathatják a DEAC labdarúgó-mérkőzéseit!
 
Akik tavaly nem vásároltak állandó belépőt, de idén szeretnének, hamarosan megtehetik, ezzel kapcsolatban később részletes tájékoztatást adunk.
 
TÖRÖKSZENTMIKLÓS
Csapatunk a TFC-Veteriner néven szerepel a jövőben.
 
Az NBIII-as bajnokságba való feljutásban is nagy szerepet vállalt két fő támogatónk a Veteriner Kft. és a Vaták Ablak Kft., a támogatásukat megköszönve, mindkét cég logója felkerült az új mezeinkre.
 
Nagyon köszönjük dr. Wyszoczky Ferencnek a Veteriner Kft. tulajdonosának, és Vata Zoltánnak a Vaták Ablak Kft. tulajdonosának a támogatást!
 
Hajrá TFC!!!
 
CEGLÉD
Juhász András után újabb fiatal, sajátnevelésű ceglédi játékossal kötöttünk profi szerződést.
 
Kovács Kolos Cegléden született, itt is kezdett focizni. Amióta MLSZ-es bajnoki rendszerben induló csapatban szerepelt, rendszerint a nagyobb korosztályban is lehetőséget kapott tehetségének köszönhetően. Játékára már több nagy hazai klub is felfigyelt a 16 éves játékos Cegléden maradt és profi szerződést kötött klubunkkal.
 
Kolos 113 utánpótlás bajnoki mérkőzésen (U13-as korosztály óta) 88 gólt szerzett középpályás létére. A tavalyi évben tagja volt a bajnok U19-es és az ezüstérmet U17-es csapatnak is. Így igazán csillogó érem kollekcióval érkezett a felnőtt csapathoz a nyáron.
 
Végig dolgozta a felkészülést Mink Olivér keze alatt és az edzőmérkőzéseken is látszott, hogy nincs megilletődve a felnőtt ellenfelek ellen. A bajnokság kezdete előtt pedig megkapta élete első profi szerződését, melynek keretében 2 évre írt alá Cegléden.
 
Klubunk vezetése újabb fiatal játékost igazolt csapatunkba. A 19 éves Ángyán Milán Taksonyból érkezik.
 
Milán Pécsen született és természetesen itt is kezdett el ismerkedni a labdarúgással. A PVSK-ból a PMFC-be, majd Kozármislenybe igazolt. Játéka felkeltette a Puskás Akadémia érdeklődését is, akik átigazolták és az U14, U15-ös éveit Felcsúton töltötte, ahol egy bajnoki címet és egy ezüstérmet szerzett.
 
Az akadémián eltöltött évek után jött két kaposvári év, majd Dunaújvárosba igazolt. A felnőttek között az előző szezonban mutatkozott be 18 évesen a Kozármisleny színeiben. A szezon második felében már Taksonyban szerepelt. Az év során összesen 15 NB III-as bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett.
 
A fiatal játékos a felkészülés során meggyőzte a stábot és a vezetőséget, így ezt a szezont már Cegléden kezdi meg. Sok sikert kívánunk Milán!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC