nb1.hu

Játékosokat tesztelt a Daba-Gyón, győzelemmel kezdtek Csankék

Alakul a keret Kaposváron.

BALASSAGYARMAT
 
,,Izgalmas döntetlennel zárult első edzőmeccsünk.
 
Kemény edzések után szombaton gyakorló mérkőzésen volt érdekelt csapatunk. A hozzánk hasonlóan NB III-as, a Közép-csoportban szereplő Dabas-Gyónnal néztünk farkasszemet Maglódon. Újdonsült szerzeményeink közül Pilán, Gergely, illetve Kovács kezdett, Puporka és Tarlósi pedig csereként szállt be. Bonivárt nem tudta vállalni a játékot. Boros személyében pedig volt egy próbázónk is.
 
Az első félidőben egyik oldal sem tudta bevenni a kaput. Aztán a második felvonásban ellenfelünk került előnybe, Gálfi tizenegyesével viszont kisvártatva válaszoltunk. Hamarosan megint hátrányban voltunk, de aztán friss szerzeményünk, Gergely egyenlített. A hátralévő időben még elrontottunk egy ziccert, így 2-2-es döntetlennel fejeződött be az edzőmeccs. 
 
Felkészülési mérkőzés:
 
Dabas-Gyón FC-Balassagyarmati VSE 2-2 (0-0)
 
Maglód, Kertész Károly Stadion, 50 néző. Vezette: Dévényi B. (Bíró Zs., Timár L.)
 
Dabas-Gyón FC: Ladányi – Gaal (Sitku, 46.), Ludánszki (Szabó P., 46.), Szabó D., Bartucz (Aczél, 61.) – Hirman, Karacs (Szűcs, 61.), Fellegi (Pácsa, 61.), Molnár M. (Bessenyei, 61.) – Pusztai, Peres. Vezetőedző: Makrai László.
 
Balassagyarmati VSE: Iváncsics (Puporka, 46.) – Pilán (Tóth O., 5.), Benkő-Bíró, Lami, Király Á. (Boros, 62.) – Gergely P., Gálfi, Kovács D. (Király O., 46.), Kamarás – Szita, Tóth M. (Tarlósi, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.
 
Gól: Peres (53.), Bessenyei (69.), ill. Gálfi (65.), Gergely P. (77.)
 
Makrai László: – Jó szolgálta ez a mérkőzés a felkészülésünket. Egy teljesen új csapatot kell itt építenünk itt Gyónon. Rengeteg srácot nézünk meg, hogy ki az, aki alkalmas lehet erre a szintre. Azon vagyunk a stábbal és a vezetéssel, hogy ezt a keretet minél hamarabb kialakítsuk. Ez a mérkőzés most döntetlen lett. Láttunk sok jó dolgot is, nyilván van hova fejlődnünk, de még nagyon alakulóban vagyunk, úgyhogy kezdetleges még a dolog.
 
Nagy Tibor: – Arra tökéletes volt ez az edzőmérkőzés, hogy egy hét edzés után lássam, hogy mi az, ami nem működik, min kell javítani a következő négy hétben. Tehát itt nagy következtetéseket nem lehet levonni. Egy hete vagyunk együtt, ez még nem arról szól, hogy frissek és nagyon jók legyünk. Amit szerettem volna, arra tökéletes volt ez a meccs!"
 
VÁC
 
,,A VÁC FC ELSŐ NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSÉN ZÁMBÓ DÁNIEL ÉS VÉN BOTOND GÓLJAIVAL 2–0-RA GYŐZÖTT A SZINTÉN NB III-AS BVSC VENDÉGEKÉNT.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
 
BVSC Zugló–Vác 0–2 (0–1)
Budapest, Tatai út.
Vác: Halasi – Purzsa, Lukács K., Kasza, Stefán – Nagy Z., Zámbó, Tölgyes, Földi M. – Mertse, Torda. Csereként pályára lépett: Balga, Vén B., Balázs S., Molnár L., Flamich.
Gólszerző: Zámbó, Vén B.
 
Újjáalakuló csapatunk első felkészülési meccsén – több próbajátékossal felállva – biztató, szervezett játékkal rukkolt ki és mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve győzött a szintén harmadosztályú BVSC vendégeként. Folytatás jövő héten szerdán, 10:00 órától hazai pályán a Cegléd ellen."
 
KAPOSVÁR
 
,,Sok fiatallal labdarúgóval a keretben ért el döntetlent csapatunk a Szekszárdi UFC otthonában felkészülési mérkőzésen.
 
A Szekszárdi UFC stadionjában vívott felkészülési mérkőzést csapatunk. A szintén harmadosztályra készülő tolnai gárda ellen együttesünk számos ifjú játékossal, s ugyanennyi próbázóval vette fel a versenyt. Az összeszokatlanság érződött a csapatunkon, így bőven akad még munkája a szakmai stábnak a bajnoki rajt előtt. Ebből adódóan a hazaiak domináltak, akik a második félidő elején, egy labdaszerzés után Wirth Dániel góljával kerültek előnybe. Fiatal csapatunknak azonban sikerült válaszolnia az utolsó percekben, miután Orsós Tamás nagyszerűen húzott befelé a bal szélről, majd tizennyolc méterről remekül lőtt a jobb alsóba.
 
Nagy Tamás: – A srácok heti edzésmunkájával elégedett voltam, sok mindent megcsináltak, de az látszik, hogy még nagyon az elején járunk. Lassú lépésekkel, sok türelemmel és kevesebb elvárással formát tudunk majd adni a játéknak, de ez az építkezés lehet, hogy az első öt-hat fordulóig is eltart. Addig is meg kell erősödnünk, hiszen négy-öt embernek tudom csak a helyét, a csapat másik felét még nem igazán látom. A fiatalok viszont csináltak biztató dolgokat, azonban vannak még vadhajtások, amiket le kell nyesegetni.
 
Szekszárdi UFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–0)
Szekszárd, 100 néző. V.: Kovács T. (Képéter, Kövesdi).
Szekszárdi UFC: Matesz (Bognár Zs., 65. p.) – Fekete (Horog, 62. p.), Tratnyek, Rácz, Füredi (Temesi, 77. p.) – Lékó (Héhn, 75. p.) – Járvás (Juhász L., a szünetben), Budai, Szeles (Béla D., a szünetben) – Wirth (Gellér, 62. p.), Péter A. (Sütő, 70. p.). Vezetőedző: Turi Zsolt.
Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Tarnóczi, Lakatos G., Ladányi, Fehérvári – Gál – Zvara, Balog A. – Borbély, Jerkovic, Bíró. II. félidő: Ipacs – Tarnóczi (Sólyom, 60. p.), Ladányi, Gál (Baki, 70. p.), Rituper – Szederkényi, Zólyomi – Orsós, János N. (Fehérvári, 82. p.), Németh K. (Jancsó, 70. p.) – Mayer. Vezetőedző: Nagy Tamás.
Gólszerzők: Wirth (55. p.), illetve Orsós (90. p.)."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC