nb1.hu

Jászberény: ekkor térhet vissza a súlyos sérülést szenvedett kapus

Túl van a műtéten.

ÍME, A JÁSZBERÉNY BESZÁMOLÓJA:
 
A nyáron nagy reményekkel érkezett csapatunkhoz a Ferencvárosban nevelkedő 19 éves kapus, Hajnal Dénes. Hogy neve mellett mégis mindössze 153 perc – plusz két kupameccs – játékidő áll az őszi idényben, ahhoz jókora balszerencse kellett. Miután megdolgozott érte, hogy kiszorítsa a kapuból Bonica Sebastiánt, a 13. fordulóban lehetőséget kapott a bajnoki bemutatkozásra és azonnal a mezőny egyik legjobbjának bizonyult. A következő találkozón, a DVSC II ellen is vele kezdődött összeállításunk, aztán …
 
,,…aztán utolért minden futballista rémálma – elevenítette fel az október 24-i meccset Hajnal Dénes. – Egy kirúgásnál megbicsaklott a térdem és azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Elszakad az elülső keresztszalagom, részlegesen beszakadt a belső oldalszalag és leszakadt porc. November 25-én, a budapesti Sportkórházban műtött meg Dr. Bálint Lehel. A jó kétórás beavatkozás után még aznap lábra állítottak, és azonnal megkezdték a gyógytornát. Másnap haza is engedtek, s bár hat hétig mankóznom kell, folyamatosan zajlik a rehabilitációm. Jelenleg 40 fokig hajlik a lábam. A tegnapi varratszedésen megnyugtattak, hogy szépen gyógyul, így a hétvégétől már komolyabb gyakorlatokat végezhetek a gyógytornán. Szabó Csaba fizioterapeutával a Fradi óta megmaradt a kapcsolatom, így vele dolgozva igyekszem minél hamarabb felépülni. Csaba éppen a közelmúltban csinálta végig ugyanezt a feladatot Sigér Dáviddal, s nekem is ezt az utat kell végigjárnom. A teljes felépülési idő 6-12 hónap, de nyilván egyénfüggő, ki, mennyire gyorsan vagy lassan épül fel. Én úgy készülök, hogy júliusban már a csapattal szeretnék edzeni."
 
Megnövekedett a szabadidőd …
 
,,Azért nem hagyom el magam. Édesapámmal családi vállalkozásban dolgozok, ahol most éppen az irodai munka szakadt a nyakamba és szakirányban tanulok mellette."
 
Ha minden jól megy és 2022 nyarán már tényleg a kerettel tud edzeni Hajnal Dénes, akkor a jövő augusztusban rajtoló bajnokságban ismét vele kezdődhet csapatunk összeállítása.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC