nb1.hu

Iváncsa: egyből győzelmet szállítottak az új igazolások

Hárman csatlakoztak.

A Közép-csoportban a 12. helyen vonult téli pihenőre az az Iváncsa, mely gárda a Bicske ellen 2-1-re megnyerte az első téli edzőmeccsét, új játékosainak is köszönhetően.
 
ÍME, AZ IVÉNCSA BESZÁMOLÓJA:
 
Az elsö felidőben két új igazolás is a kezdőcsapatban kapott helyet Fehér Imre es Molnar Márko Miklós személyében.
 
Sokáig tapogatozó volt a játék, nehezen sikerült fogást találni az ellenfélen, így meddő mezőnyfölényben játszottunk. Ellenfelünk lényegében két alkaommal tudott nagyobb helyzetet kialakítani, igaz abból az egyik góllal is zárult még a szünet előtt.
 
 

 
A fordulást követően több helyen is történt valtozás – később már minden nevezett játékos lehetőséghez jutott. Ebben a játékrészben már sokkal dinamikusabb, agresszívabb arcát mutatta az együttes. A harciasságnak és az agilis játéknak köszonhetően hamar sikerült egalizàlnunk, majd a vezetést is megszerezni: Előbb Suszter volt eredményes, majd egy sarokrugas utáni kipattanót lőtt a hálóba egy szintén új szerzemény, Miskovicz Roger. 
 
Ezt követően a vendégek is elédezni kezdtek, az ido előrehaladtával pedig egyre tobb helyzetet dolgoztak ki. Stabil védekezésünknek köszönhetően a hálónk érintetlen maradt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC