nb1.hu

Itt a példa arra, hogy meddig lehet jutni az NB III-ból

Magyarország - Határ a csillagos ég?

 

Ismét bebizonyosodott, hogy nyitva áll a magasabb osztályba vezető út azon játékosok előtt, akik jól teljesítenek az NB III-ban – jelezte kiváló összeállításában az nb3foci.hu. A honlap három olyan futballistát említ, aki a harmadosztályból ugrott nagyot idén nyáron.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

Kokenszky Norbert a Ferencvárosi TC utánpótlásában pallérozódott. A 22 éves 185 cm magas támadó a most véget ért bajnokságban 30 mérkőzésen 28 gólt szerzett az RKSK színeiben. Őt a szintén elsőosztályú Paks szerződtette, de a folyamatos játéklehetőség miatt kölcsönadta az NB2-es Sopronnak.

 

Az STC Salgótarján gólfelelőse, a legutóbbi szezonban huszonöt gólig jutó Lukács Raymondot az NB I-ről hajszállal lemaradó Kisvárda igazolta le. A 29 éves, 184 cm magas támadó az NB II klasszisa lehet.  Immár egykori csapattársa, a Rimaszombaton született Köböl Máté tavaly februárban igazolt az STC Salgótarjánhoz, ahol 25 mérkőzésen lépett pályára. Teljesítményére felfigyeltek Mezőkövesden, s két éves szerződést kötött vele az első osztályban szereplő együttes.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC