nb1.hu

Így várják a fővárosban a Békéscsabát

Budapest – Éles lehet a zöldek és a lilák csatája.

Éles mérkőzésre van kilátás Pasaréten, a Pénzügyőr vendége a Békéscsaba II csapata lesz. A hazaiak honlapjának a beharangozóját változtatás nélkül közöljük.

 

„A Pakson szerzett három pont akkor bírna igazán nagy értékkel, ha azt vasárnap meg tudnánk fejelni újabb hárommal. Májusban gól nélkül zártunk a békéscsabai tartalékok ellen. Ha most nyerni tudnánk, az azt is jelentené, hogy a hátralévő két fordulótól függetlenül pozitív mérleget mondhatnánk magunkénak.

 

Nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, szimpatizánsainkat az év utolsó pasaréti bajnokijára.

 

Vatai Attila a Pénzügyőr SE vezetőedzője válaszolt kérdéseimre:

 

– Rendkívül fontos három pontot szereztetek Pakson. Hogyan értékeled a mérkőzést?

– Valóban értékes pontokat szereztünk, Pakson győzni nagy fegyvertény.  Volt egy elképzelésünk a mérkőzés lefolyására és szerencsére az események számunkra kedvezően alakultak. A hazaiak fölénye csak egy igazi helyzetben realizálódott, de mivel az kimaradt meccsben maradtunk és vártunk a lehetőségre. Ez a 78. percben jött el és Feil Máté nem hibázott, majd az egyenlítésért rohanó hazaiakat sikerült megkontrázni és bebiztosítani győzelmünket.   A bajnokság során az egyik legértékesebb sikert arattuk, legyőzve a hideget az esőt és a minőséget képviselő ellenfelet.  

 

– Vasárnap egy újabb tartalékcsapat következik, amely viszont lényegesen hátrébb áll a tabellán. Az év utolsó hazai meccsén győzelemnek örülhet majd a pasaréti publikum?

– Felelőtlenség lenne biztos három pontról beszélni, mert az csak akkor van zsebben, ha lefújták a meccset és egy góllal többet rúgtál, mint az ellenfél. A Békéscsaba II. szeszélyesen teljesít, amikor jól állnak fel képesek rendkívül szoros eredményre. Ha mindent kiadunk magunkból és koncentráltan, türelmesen játszunk, akkor szépen búcsúzhatunk szurkolóinktól."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC