nb1.hu

Így tömte ki a Diósgyőr a Kazincbarcikát

Miskolc – Egy mondattal intézte el az edző a történéseket.

Diósgyőri VTK II – Kazincbarcikai SC 4-1

 

A hétvégén a DVTK II a Kazincbarcika ellen lépett pályára és aratott magabiztos győzelmet. A találkozó lefújása után a két szakvezető értékelt.

 

Sütő Szilárd (DVTK): „A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy a Barcikának komoly NB II-es céljai vannak, amihez van egy kiváló és rutinos játékoskerete. Pont ezért úgy készültünk a találkozóra, hogy nagyon fegyelmezett játékot kell bemutatni ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Megemelem a kalapom az összes játékos előtt, hogy ilyen férfias, fegyelmezett és szervezett játékot tudtak nyújtani. A győzelem ellenére a célunk nem változott: a fiatal játékosokat szeretnénk felkészíteni a felnőtt futball kihívásaira. Gratulálok a csapatnak és az egész stábnak ehhez a nagyszerű győzelemhez.”

 

 

Koleszár György (Kazincbarcika): „Gratulálok ellenfelünknek.”

 

DVTK II – Kazincbarcika 4-1

DVTK II: Szalma – Germán, Ivánka, Mahalek, Lőrincz, Eperjesi, Szalóczy, Szabó I B., Kádas (Tóvizi), Gazdag (Szabó II B.), Boros (Fazekas). Edző: Sütő Szilárd.

Kazincbarcika: Varga – Süttő (Katona), Odrobéna (Bene), Fekete, Szemere, Molnár, Burics, Engel, Constantinescu, Turcsik, Farkas. Edző: Koleszár György.

G.: Boros (3, egyet 11-esből), Eperjesi, ill. Farkas. Jók: az egész csapat, ill. senki.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC