nb1.hu

Így csatázott egymással a Vidi és a Puskás Akadémia

Székesfehérvár – Két gól volt a második félidőben.

NB III Nyugati csoport, 1. forduló

Videoton FC II – Puskás Akadémia FC II 0-2 (0-0)

Videoton FC II:Hársfalvi — Mocsi, Réti, , Lencsés, Takács Martin (Kondor 79), Szabó (Magda 79), Galacs Erik (Hadzic 77), Tóth Bence, Bolla, TarnócziPéter 78, Radó 83

Puskás Akadémia FC II:Ásványi — Mim, Hudák, Zsidai, Kovács, Horvat (Komódi 71), Péter, Deutsch (De 19), Tímári (Szabó 66), Radó, Osváth

 

A fehérváriak tudósítását változtatás nélkül közöljük.

 

„Vasárnap délelőtt 11-kor elkezdte bajnoki szereplését a Vidi II a 2017/2018-as NB III-as pontvadászatban. Ellenfelünk a megyei rivális Puskás Akadémia II volt. Tímár Krisztián, a Vidi II szakmai munkájáért felelős szakember, öt játékosra is számíthatott az NB I-es keretből: Hársfalvi András, Mocsi Attila, Szabó Bence, Tóth Bence és Bolla Bendegúz is pályára lépett második csapatunkban.

 

A vendég felcsúti fiatalok kezdték aktívabban a találkozót, többet birtokolták a labdát, de gólhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki egészen a 35. percig. Ekkor Takács ugratta ki nagyszerű labdával Szabó Bencét, aki egyedül vezethette a játékszert a kapusra, éles szögből leadott lövését bravúrral védte Ásványi. A 37. percben Szabót buktatták a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Lőrincz állt, játékosunk azonban kapu mellé lőtte a 11-est.

 

A második félidő elején Bolla lövését védte Ásványi, a kipattanó Galacs elé került, az ismétlés is elhalt azonban a felcsúti kapusban. A 63. percben Szabó 24 méterről tekert kapura egy szabadrúgást, ezt is szépen védte Ásványi. A 78. percben az első komolyabb helyzetéből gólt szerzett a Puskás II, miután Péter Bence éles szögből kilőtte a hosszú sarkot (0-1). A 81. percben Hudák életerős lövését hárította Hársfalvi, egy perccel később azonban újabb gólnak örülhettek a felcsútiak. Egy szöglet utáni kavarodást követően Radó Dániel eszmélt a leggyorsabban, és közelről a kapuba lőtt (0-2).

 

A hátralévő időben újabb gól már nem született, így kétgólos hazai vereséggel kezdte a szezont a Vidi II. Folytatás augusztus 19-én, szombaton délután Veszprémben.”

Beszámoló a 3. forduló vasárnap esti meccseiről – NB2.hu

Beszámoló a 3. forduló vasárnap esti meccseiről

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC