nb1.hu

Ígéret: fájdalmas döntések lesznek a listavezetőnél

Szép üzenet a Magyarországot elhagyónak.

Úgy telel az élen a Keleti-csoportban a Füzesgyarmat, hogy csak négyszer nem nyert a 16 meccsből, 1 döntetlenje és 3 veresége van. Előnye 2 pont a második DEAC és 7 a harmadik Cegléd előtt.
 
Utóbbi gárda ellen is változhatott volna a pontkülönbség (a DEAC 7-2-re nyert a Tállya ellen), de a Cegléd-Gyarmat 1-1-es végeredménnyel zárult. A találkozó után az érdekeltek így értékelték a látottakat:
 
Schőn László (Cegléd): „Kicsit csalódott vagyok, mert a helyzetek alapján akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést a nagyon masszív Füzesgyarmat ellen. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a tavaszi folytatáshoz!”
 
 
Boros Tibor (Füzesgyarmat, szakmai koordinátor): „A bajnokság utolsó hete és mérkőzése érzelmi hullámvasút volt számomra. Egy nagyszerű embert és futballistát ismertem meg Villand Róbert személyében, aki az életét egy új országban képzeli el a feleségével. Ezúttal is szeretném megköszönni a munkáját és kívánom neki, hogy találja meg számításait Németországban. A mai mérkőzésen sajnos volt aki csődöt mondott, de összességében a játék képének megfelelt a végeredmény. Lesznek fájdalmas döntések, de gőzerővel dolgozunk azon, hogy minőségileg tovább erősítsük a gárdát.”
 
Ceglédi VSE–Füzesgyarmati SK 1–1 (0–1)
Cegléd, 210 néző. Vezette: Szommer Attila (Kis Zoltán, Tinnyei Zsolt).
Cegléd: Tulipán – Bagó, Bodó, Szász (Kovács L., 60.), Pesti – Markó, Kun (Kelemen, 79.) – Juhász (G. Bíró, 63.), Takács K., Szilágyi P. – Lukács R. Vezetőedző: Schőn László.
Füzesgyarmat: Fildan – Vincze, Benkő-Bíró, Raducu, Achim Á. – Toca, Villand (Popescu, 56.) – Achim S. (Kis Sz., 81.), Székely, Fejes (Pataki, 46.) – Constantinescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Gólszerző: Bodó (85.), ill. Fejes (16.). 
Kiállítva: Pesti (89.).

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC