nb1.hu

Igazolt az ESMTK, a HFC, a Majos és a Mór, távozók Monoron

Hivatalos bejelentések.

 

Az Erzsébeti SMTK Szurkolóinak és Szimpatizánsainak Baráti Köre Facebook-oldal jelentései:

 

"Javában tart a felkészülés a 2022-23-as bajnoki év őszi szezonjára, és az ESMTK már lejátszotta negyedik felkészülési mérkőzését is, ám az érkező játékosokról eddig még nem esett szó.

 

Akik már elköteleződtek, azok közül elsőként Kovács Dánielt köszöntjük újra Pesterzsébeten. Kokót nem nagyon kell a szurkolóknak bemutatni, hisz’ egy év balassagyarmati kitérő után láthatjuk újra az Ady Endre utcában. Nagy Dániel, sportigazgatót idézzük: “Dani 2018-2021 között már szerepelt egyesületünkben. Erőssége volt 2019-ben a bronzérmet szerzett csapatunknak. Egy év balassagyarmati kitérő után bízom benne, hogy kreativitásával, gólpasszaival, góljaival újra a támadó szekció vezéregyénisége lesz.”

 

Üdvözlünk újra Pesterzsébeten, Dani! Sok sikert kívánunk! Hajrá, Erzsébet! Csak a Liza!"

 

"Második igazolásunk Wirth Dániel, szintén a Közép csoportban vitézkedő, Szekszárdi UFC csapatától érkezett Pesterzsébetre. Dani az előző kiírásban nyolc találatot szerzett szekszárdi színekben és a támadó szekcióban lehet segítségünkre. Nagy Dániel, sportigazgatót idézzük: "Fiatal kora ellenére már a harmadik felnőtt szezonját kezdi meg, most már piros-fehérben. Bízom benne, hogy azt a dinamikus, agresszív, kapu előtt határozott Wirth Danit láthatjuk, akivel a Szekszárd játékosaként megismerkedtünk!"

 

Üdvözlünk Pesterzsébeten, Dani! Sok sikert kívánunk! Hajrá, Erzsébet! Csak a Liza!"

 

"Csapatunk harmadik igazolása Molnár Tamás az FC Dabas együttesétől érkezett és a védelemben számíthatunk rá. Nagy Dániel, sportigazgatót idézzük: "Fiatal belső védő, akit Fradi, Monor és Dabas játékosként is figyelemmel kísértünk. A néhány éve még korosztályos válogatott játékos fizikuma, romboló játéka kiemelkedik."

 

Üdvözlünk Pesterzsébeten Tomi! Sok sikert! Hajrá, Erzsébet! Csak a Liza!"

 

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELY JELENTÉSEI:

 

"NB II-es rutin a védelemben

 

Zabari Dávid is a Hódmezővásárhelyi FC-nél folytatja pályafutását. Újdonsült védőjátékosunk NB II-es rutinnal is rendelkezik. Korábban több szezonon keresztül erősítette a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát a másodosztályban, míg az elmúlt két szezonban, szintén a második vonalban, a Dorogi FC mezét húzhatta magára.

 

"Dávid nagy munkabírású bal oldali védő, bal oldali szélső. Örülünk, hogy a személyében újabb olyan játékost tudhatunk a sorainkban, aki komoly rutinnal rendelkezik és hasznos tagja lehet a társaságnak, több mint 100 NB II-es bajnokin lépett pályára" – mondta el Szűcs Róbert sportigazgatónk.

 

Dávid, üdvözlünk Hódmezővásárhelyen!"

 

"Befejező csatárral erősödik a támadósorunk

 

Kenderesi Dávid is Hódmezővásárhelyen folytatja a labdarúgást. Új igazolásunk már az első góljait is megszerezte a HFC-s mezben, hiszen az eddigi edzőmérkőzésen remek teljesítményt nyújtott és gyakorló társaink hálóját is többször megrezgette. Ráadásul utánpótlás korában egy rövidebb időszakot nálunk töltött, most a DVSC II-es csapatától érkezik hozzánk a 20 éves labdarúgó.

 

"Dávid igazi erőcsatár, remek fizikummal rendelkezik és már eddig is bizonyította, hogy a befejezéseknél helyén van az esze és a lába is. Ezzel együtt fejjel is erős és a lövőereje is megvan, remekül illik csapatunkba. Ez utóbbit pedig szerencsére már az edzőmérkőzéseken is tapasztaltuk, habár rövid ideje van együtt a társaival, mégis gyorsan beilleszkedett és gólokkal vette ki a részét az edzőmeccseink eredményeiből" – mondta Szűcs Róbert sportigazgató.

 

Kenderesi javarészt Debrecenben nevelkedett, a DVSC korosztályos csapatait járva végig. A 2020/21-es szezonban a DEAC NB II-es csapatában is szerepet kapott.

 

Üdvözlünk Hódmezővásárhelyen, Dávid!"

 

A MAJOS JELENTÉSE:

 

"KILENC JÁTÉKOST IGAZOLTUNK.

 

Pólics Áron (2004.05.27.) és Sajnovics Milán (2004.11.11.) a Pécsi MFC-től, Ulrich Dániel (2004.05.05.) a bajnok HR-Rent Kozármislenytől érkezett, Vukman Donát kapus szintén a Pécsi MFC-től jött, a védelemben bevethető Czuczi Péter a Kaposvári Rákóczi NB III-as csapatában, Rituper Roland pedig a megye egyes Nagyatádi FC-ben számított alapembernek az előző bajnokságban.

 

Kovács László a Paksi FC második csapatát erősítette, Orsós Tamás szintén a Kaposvári Rákóczi keretének volt tagja, Sólyom Bence pedig a Tamási 2009 FC futballistája volt.

 

Sok sikert minden újoncnak, hajrá Majosi Sportegyesület!"

 

A MÓR JELENTÉSE:

 

"Többszörös gólkirályt igazoltunk! 

 

Javában zajlik az NB 3-as felnőtt csapatunk felkészülése, emelett pedig a csapat megerősítésén is dolgozik a szakmai stáb.

 

Első igazolásunk a rutinos támadó Balogh László aki az Iváncsa csapatától érkezik hozzánk! Talán nem kell hosszabban bemutatni, de a főbb eredményei között felsorolható az Iváncsával megszerzett megyei bajnoki címek illetve a két évvel ezelőtti NB3-as bajnoki elsőség! A megyei osztályban többszörös illetve a harmadik vonalban is lett már gólkirály! 31,44,37,29,26,15 ezek a számok nem a bajnoki mérkőzések, hanem az adott szezon góljainak számát jelenti, amik önmagukért beszélnek!

 

Köszöntünk Móron Laca, sok sikert az idei szezonra! Hamarosan újabb játékosok érkezését is bejelentjük az oldalon! Addig is: Forza Mór!"

 

A MONOR JELENTÉSE:

 

"NBIII-as felnőtt labdarúgó csapatunk már javában készül a Július 31.-én induló bajnokságra ahol a Közép csoportban az első forduló alkalmával a idegenben Budapest Honvéd MFA II. csapatával találkozik Céró Bálint együttese.

 

A keretünkbe viszonylag nagy mozgás várható a nyári átigazolási szezonban akik biztosan távoznak a klubunktól a már korábban közölt Barthel Gábor után másik csapatnál kezdi a következő szezont:

 

-Varga Örs (Pénzügyőr SE)

– Markos Marcell (REAC)

-Kántor Máté

-Dudás Dávid

-Hegedűs Bence

 

Volt játékosainknak sok sikert kívánunk a jövőben a pályán és a pályán kívül is!

 

Hamarosan bemutatjuk a nyáron hozzánk érkező játékosokat amint az átigazolások hivatalosnak tekinthetőek.

 

Hajrá Monor!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC