nb1.hu

Hőstett után kishitűség

Furcsa megfigyelést tett a tréner.

Elképesztő hőstettet hajtott végre a Kerület a Vidi ellen még a múlt hónap utolsó napján. Két emberrel megfogyatkozva 0-3-ról fordítottak, és nyertek hazai pályán. Ezt követően, a legutóbbi fordulóban, az előttük álló Érdhez utaztak, sőt, nyertek is, de nagyon érdekes jelenségről számolt be a csapat edzője.
 
Nikházi gyorsan megszerezte a vendégeknek a vezetést, már a 7. percben, de ekkor Gál István, a Kerület szakvezetője valami egészen meglepőt érzett csapatán.
 
– Sajnos a gólunk után az Érd fölénk kerekedett, dominánsabban játszott, a játékosaim nem hitték el, hogy ezt a mérkőzést meg tudják nyerni, éreztem rajtuk a kishitűséget. Az Érdnek volt néhány olyan helyzete, amit ha gólra vált, biztos, hogy a végeredmény is másként alakul. Az egyenlítés után azt láttam, hogy az az Érdet vetette vissza. Átálltunk egy másik rendszerre, amivel dominánsabbak lettünk és jó időben szereztük a gólokat, amire az Érd már nem tudott válaszolni. Összességében úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, de el kell ismernem, hogy voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, hogy ha az Érd eredményes, akkor nem biztos, hogy mi nyerünk – idézik Gál Istvánt.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC