nb1.hu

Horváth Ferencnek elege lett a pénzt istennek tekintő játékosokból

Elég volt a vezetőkkel és a szurkolókkal folytatott harcokból is.

A minap jelentette be a Közép-csoportban harmadik helyen végzett Dunaújváros PASE vezetősége, hogy Horváth Ferenc lett a gárda vezetőedzője, aki legutóbb Kispesten tevékenykedett.
 
Horváth tegnap már be is mutatkozott új csapata kispadján, mert a Dunaújváros a Mol Fehérvár FC ellen játszott edzőmeccset, Michael Boris, fiatalok hadát bevető csapata 5-0-ra győzött.
 
Még a találkozó előtt Horváth a következőket nyilatkozta a duol.hu-nak:
 
„Dobos Barnával arról beszéltünk, hogy szeretnénk egy jó csapatot csinálni, amely komolyabb célokért küzd. Szeretnénk szép lassan lépkedni, hiszen a stadion építése is lassan befejeződik. Hogy ez mennyi időt vesz majd igénybe, azt nem tudhatjuk, hiszen az sok mindennek a függvénye. A magam részéről most egy ilyen klubot kerestem, erre van szükségem. Egy kicsit elég volt abból, hogy örökké harcoljak a vezetőkkel, hogy örökké meg kell felelni a szurkolóknak. Elég volt abból, hogy olyan játékosokkal dolgozzak, akiknek a pénz az istene. Egy kicsit őszintébb dologra vágytam, ami sokkal inkább maga a futball, mint ami az utóbbi időben már körülveszi ezt az egészet. Ezért választottam egy ilyen klubot. A másik ok pedig az, hogy projektet keresett. Volt lehetősége NB II-be is menni, de ebben többet látott. Dunaújvárosban valamit lehet építeni, el lehet kezdeni, hogy ha a Jóisten megadja, akkor a feltételek is meglesznek hozzá. A csapat utolsó hazai mérkőzésén már itt volt, és az előtte lévőkből is visszanézett párat. Van jó néhány játékos, akivel már dolgozott, így nagyjából képben van. De, természetesen ismerkedni kell ezzel az osztállyal. A stáb összetételével kapcsolatban vannak elképzelései, de még nagyon képlékeny az egész. A játékoskeretben szükséges az erősítés, ha tényleg szeretnének komoly célokért küzdeni. 
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC