nb1.hu

Hogy lesz meg a feljutás ötpontos hátrányból?

Kaposvár – Rangadóhoz méltó volt a forduló kiemelkedő meccse.

Érdi VSE–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (2–1)

 

A bajnokság előtt a másodosztályba való felkerülést tűzték ki a csapat elé célként a Kaposvár vezetői. A terv beteljesítése sokkal könnyebben sikerülhetne a Rákóczinak, ha nem szenvedett volna vereséget a forduló rangadóján a listavezető Érd otthonában. Győzelmével az Érd már öt ponttal vezeti a Nyugati csoportot a legyőzött Kaposvár előtt.

 

Házi László (Kaposvár): „Rangadóhoz méltó mérkőzést vívtunk az Érd otthonában. Gyorsan megszereztük a vezetést, és ha ezután kihasználtuk volna az újabb nagy lehetőségünket, véleményem szerint a győzelem is a miénk lehetett volna. Sokat tettünk a szünet után az egyenlítésért, de nem jártunk sikerrel. Sajnos, a találkozó hajrájában Hadaró súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett.”

 

 

Érdi VSE–Kaposvári Rákóczi FC 2–1

Érd, 300 néző. V.: Kovács G. (Fehér M., Reinicz).

Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. (Ország, 48.) – Kónya, Csizmadia Z. – Tárkányi (Pallagi, 81.), Melczer, Kelemen – Balázsovics (Korozmán, 92.). Vezetőedző: Limperger Zsolt

Rákóczi FC: Somodi – Nagy J., Lakatos G., Havas, Hadaró – Nagy K., Pintér A. (Vadas, 74..) – Kertész T., Hujber (Lőrincz, 66.), Házi B. (Kollega K., 57.) – Jovánczai. Vezetőedző: Házi László

Gólszerzők: Melczer (35. – 11-esből), Kelemen (44.) illetve Kertész T. (3.)

Kiállítva: Nagy J. (70..)

Sárga lap: Bozsoki (38.), Kónya (62.), Csizmadia (65.), Honti (91.), Pallagi (94.) illetve Jovánczai (25.) Nagy K. (40.), Hujber (57.), Kollega K. (64.), Somodi (70.), Vadas (93.)

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC