nb1.hu

Hódmezővásárhely: többszörös bajnok futballistát igazoltak

Komoly sikerekben volt része.

A Hódmezővásárhely Facebookon megjelent közleménye:
 
"Rutinos védővel erősödik a vásárhelyi védelem. Az 1990-es születésű Ludánszki Bence korábban hosszú időn keresztül a Debreceni VSC játékosa volt, játszott az élvonalban, kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes, de korábban az NB II-t is megnyerte, sőt az NB III Kelet, Közép és Nyugati csoportjában is bajnok lett. Játszott Kaposváron, az elmúlt időszakot pedig Tiszakécskén töltötte, az NB II-ben.
 
„Nem szerettem volna ott szerződést hosszabbítani, szabad lettem és több klub is érdeklődött, több ajánlatot is kaptam. Úgy éreztem, hogy Hódmezővásárhelyre kell jönnöm, nagyon komoly volt az érdeklődés, a jövőkép is igazán biztató és úgy éreztem szakmailag és emberileg is ez a legjobb döntés.”
 
Bence elsősorban a védekezésben jelent erősítést az NB III-ra készülő csapatunk számára, belső védőként vagy védekező középpályásként érzi magát jól a pályán.
 
„Van pár jó csapat az NB III Közép csoportjában, a többiek között pedig nagy forgásra számítok. Nagyon sok meccs lesz, a csapatok közül pedig többen nincsenek hozzászokva 38 meccshez egy szezonban. Az erőviszonyok változóak lehetnek, nehéz jósolni, de próbálunk a tabella első felében végezni” – fogalmazott játékosunk a várakozásait illetően."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC