nb1.hu

Hódmezővásárhely: tizenkét távozó

Hivatalos bejelentés.

 

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELY JELENTÉSE:

 

"Formálódik a következő szezonra a Hódmezővásárhelyi FC kerete. Ami a távozókat illeti tizenkét játékosunk biztosan máshol folytatja a pályafutását. Szűcs Róbert sportigazgatónkat kérdeztük a változásokról:

 

"Mezei Olivér és Huszár Gergő is 2016-ban érkezett a HFC-hez, mindketten sokat tettek a vásárhelyi labdarúgásért, fontos tagjai voltak csapatunknak, most a távozás mellett döntöttek. Weszelovszky Gábor is máshol folytatja a labdarúgást. Wesze az elmúlt és az azt megelőző szezonban is fontos tagja volt az együttesnek a kapuban. Távozik továbbá Bartyik Roland, aki szintén hosszú ideje volt velünk, az NB III-ban és a megyei élvonalban is számíthattunk rá. Gyüre Levente saját nevelésünk, aki 2018-ban az NB III-ban is bemutatkozhatott, az elmúlt szezonban nem csak a füves pályán, hanem a futsal-bajnokságban is bizonyított, a fővárosban folytatja tanulmányai, így távozik. Különösen fájó, mégis büszkeséggel tölt el minket, hogy Molnár Ádin is távozik, az MTK igazolta le őt. Ádin 16 évesen még nálam mutatkozhatott be az NB III-ban, tavaly áprilisban pedig az első gólját is megszerezte, az elmúlt szezonban is 9 gólig jutott, az U18-as válogatottba is behívták. Őszintén reméljük, hogy a fejlődése továbbra is töretlen lesz" – fogalmazott Szűcs Róbert.

 

A felsorolt játékosok mellett Kiss Krisztián, Németh Kristóf, Pilán Márkó, Bencze Norbert, Papp Ernő és Pálhegyi Andor is a távozás mellett döntött. Futballklubunk nekik is sok sikert kíván a jövőben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC