nb1.hu

Hódmezővásárhely: hat távozó, két érkező

További változások várhatók.

 

A 11. helyről várja az NB III Közép csoportjának folytatását a Hódmezővásárhelyi FC. Koncz Zsolt együttese 27 fős kerettel teljesítette az őszi idényt, ám vannak változások a keretben.

 

A Rádió7-nek Horváth Zoltán klubelnök elmondta, a 2005-ös születésű, vásárhelyi nevelésű Barna Ádám visszatér a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiától, mellette egy fiatal erdélyi kapus és még néhány 16-17 éves tehetség edz a csapattal. Zahorán Balázs, Orovecz Ádám, Bány Bence, Katona György, Molnár Bálint és Rostás Roland viszont távozik az egyesülettől, míg Povázsai Zsolt szereplése egyelőre kérdéses.

 

"A napokban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia részéről érkezett megkeresés: Povázsai Zsolt középpályásunkat szeretnék átigazolni. Télen ehhez meg kell állapodni a két klubnak, de az elképzelések jelenleg nagyon-nagyon messze vannak egymástól. A játékos szempontjából ez egy hatalmas lehetőség, de nekünk a klub érdekeit is figyelembe kell venni. Ráadásul Povázsai távozása szakmailag is érzékenyen érintené a keretet. Egy jó játékosról, több poszton bevethető futballistáról beszélünk, aki ráadásul sokáig sérült volt, és ősszel tudott teljes intenzitással munkába állni, de még akkor is voltak meccsek, amiket ki kellett hagynia."

 

Egy-két meghatározó játékos érkezése is számításba vehető, ugyanakkor konkrét megállapodások még nincsenek, hiszen az átigazolási piac is január 15-én nyílik meg.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC