nb1.hu

Hódmezővásárhely: aláírt a MOL Fehérvár játékosa

Hivatalos bejelentés.

 

A HFC bejelentése:

 

"Gyürki Máté hazatér! A 19 éves hódmezővásárhelyi játékos természetesen a HFC-nél kezdte a „labdavadászatot”, majd az U15-ös bajnokságot már a Kecskemétet erősítette, ahol nagyon sokat fejlődött, 2017 nyarán házi gólkirály volt az akadémián, ami a Székesfehérvár érdeklődését is felkeltette, Máté a 2017-es szezont már ott kezdte, az elmúlt években pedig a Videoton korosztályos csapatai mellett az NB III-ban is kapott lehetőséget, most azonban hazahúzta a szíve.

 

„Örülök, hogy hazatérhettem. Mindig is jó emlékeim voltak Vásárhelyen, sajnos családi okok is közrejátszottak abban, hogy hazaigazoljak, de nem csak ez volt az oka, hazahúzott a szívem.”

 

Az elmúlt hetek felkészülési időszakában Máté gólokat is szerzett az edzőmeccseken és társaival izgatottan várja a vasárnapi bajnoki rajtot.

 

„Egyből egy rangadóval kezdünk, így még nagyobb koncentrációval kell neki vágnunk az idénynek. Sok új játékos érkezett, kell még egy kis idő, hogy összerázódjunk, de ha így edzünk és készülünk tovább, akkor nem lesz probléma a szezon hátralévő részében.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC