nb1.hu

Hihetetlen meccsen kapott ki Csank János csapata

Nem tudtak élni az emberelőnnyel.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A DEAC és a Gyöngyös személyében két nyeretlen alakulat keresztezte egymás útját a cívisvárosban. Csapatunk álomrajtot vett a vasárnapi bajnokin, hiszen 12 perc alatt kétgólos előnyre tettek szert Sáfár László tanítványai. A Heves megyeiek nem sokáig „tántorogtak” a két pofon miatt, ugyanis a 21. percben Fehér Imre révén szépítettek.
 
A második félidő 56. minutumában meghűlt a vér a DEAC-szurkolók ereiben, mivel Kónya Csabát kiállította a játékvezető, a vendégek pedig tizenegyeshez jutottak. Szerencsére Csúri Bence Csaba megőrizte a higgadtságát, és hatástalanította a büntetőt. A lélektanilag fontos pillanatból profitálni tudott a DEAC: előbb Karikás Krisztián értékesített egy ziccert, majd Sidibe állította be a 4–1-es végeredményt.
 
Sikerüknek köszönhetően a debreceniek a 12. helyre léptek fel a táblázaton.
 
„A két korai gólunk túlzottan is megnyugtatott bennünket, és idomultunk a lassú játékhoz. A büntetőnél a kapusunk extra bravúrt tudott bemutatni, ami óriási lökést adott neki és a gárdának is. Miután tíz főre fogyatkoztunk, kicsit át kellett alakítanunk a hadrendünket, Máté Péter és Luis Ramos személyében védekező típusú játékosok érkeztek a pályára, mindketten jól szálltak be a meccsbe. A folytatásban okosan kihasználtuk, hogy az ellenfél mindenáron egyenlíteni szeretne, és a kontráinkkal lezártuk az összecsapást” – foglalta össze a látottakat Sáfár László vezetőedző.   

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC