nb1.hu

Hétgólos meccsen nyert a Tiszakécske

Tiszakécske - Kiszakadt a kécskei gólzsák, a Dabas bánta.

NB III. Közép csoport, 24. forduló
Tiszakécske, 800 néző, vezette: Kátai (Dr. Ambrus, Köteles)
 
Duna Aszfalt TVSE–FC Dabas 5–2 (4–1)
 
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Helesfay – Oláh, Csáki, Ludánszki, Kocsis, Polyák(Zámbori 69.), Juhász (Mihály 75.), Tölgyesi, Puskás, Bartucz (Pintér 53.), Markó 
 
FC Dabas: Scheilinger – Crkvenjakov, Sárközi (Lázár 45.), Makrai, Mundi, Fitos (Sándli 46.), Fritz, Erős, Eördögh, Kiss V. (Laczkó 63.), Földes
 
Gól: Juhász 4., 26., Markó 22., Tölgyesi 43., 57., illetve Erős 45., Mundi 88.
Sárga lap: Mundi 17., Scheilinger 25., Erős 31., Fritz 43., Crkvenjakov 68.
 
 
Az őszi mérkőzésünk után edzőkollégám úgy nyilatkozott, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Engem, úgy neveltek, hogy az adósságot vissza kell adni, s most megmutattuk, hogy lassan tényleg osztálykülönbség lesz.  Félre értés ne essék, nagyon tisztelem a Dabast, csak ezeket a nyilatkozatokat nem. A Dabas egyébként egy jó csapat, de ma mi játszottunk jobban. Tudtuk, hogy nekik szerdán is volt mérkőzésük, ezért agresszívan letámadtunk, s mellette megleptük őket taktikailag is. – nyilatkozta a Kécskei Krónikának a TVSE vezetőedzője.
Kiszolgáltuk közönségünket, önfeledten játszottunk, s még négy-öt nagy helyzetünk is bemehetett volna, de nem akarok telhetetlen lenni. Mindig igyekszünk jól játszani, de nem mindig sikerülhet így. A mai napra sokáig emlékezni fogok, mert nagyon szépen játszottak a fiúk, s ez külön öröm egy edző számára.
 
Erős Károly (FC Dabas):
 
Egy agresszív Tiszakécskével találkoztunk, s ehhez a játékvezető partner volt. Érezte a hazai pálya előnyét a vendéglátó. Ennek ellenére gratulálunk a Kécskének, az összes hibánkat kihasználták. A szerdai meccs sokat kivett belőlünk, ha az nem lett volna, jobban megnehezítettük volna mai ellenfelünk dolgát. Mi is felvállaltuk a nyílt futballt, nem álltunk be sündisznóba, ez pozitívum. Fel kell emelni a fejünket és menni tovább!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC