nb1.hu

Hatvan: új edző teszteli a próbajátékoskat

Hárman érkezhetnek a csapathoz, a legjobb visszatért.

 
A 2020-as első felkészülés meccsén, az NB III-as Hatvan, a megyei első osztályú Nagykáta ellen kezdte meg az edzőmérkőzési sorát.
 
A Keleti-csoport 14. helyén álló gárdát először tesztelhette "élesben" az újdonsült vezetőedző, Gulyás Gábor, aki a 3–0-s sikert követően mondta el tapasztalatait a heol.hu-nak:
 
"Összességében pozitív benyomást tettek rám a fiúk. A mérkőzésnek akadtak olyan időszakai, amelyek tetszettek, de voltak olyanok is, amelyek nem. Az viszont örömteli, hogy a srácok továbbra is fogékonyak arra a fajta munkára, amelyet szeretnék megvalósítani. Nyerhettünk volna akár több góllal is, ám a többi lehetőségünknél nem volt meg a kellő pontosság".
 
A pontosság javításában nagy segítség lehet a gárda egyik legjobbja, Simon Mátyás, aki sérülés miatt kihagyta a teljes őszi szezont, de már újra a csapattal edz.
 
Rajta kívül is csatlakozhatnak játékosok még a kerethez, hiszen jelenleg hárman is próbajátékon vesznek részt a Hatvannál.
A három próbázóról így vélekedett a szakember:
 
"Lukács Zsombor és Bartók István a listavezető Füzesgyarmatról érkezett, Németh Szabolcs pedig korábban egy évet már futballozott Hatvanban. Az említettek sorsa még nem dőlt el, de szeretném, ha a két füzesgyarmati futballistát tudnánk szerződtetni, míg Németh Szabolcsot tovább teszteljük."
 
A 24 éves Lukács Zsombor ősszel 15 mérkőzésen lépett pályára a füzesgyarmatiaknál, kétszer kezdőként, 13 alkalommal pedig csereként.
Három gól szerepel a  neve mellett. Az ugyancsak 24 esztendős Németh Szabolcs a 2016/17-es idényben 19 NB III-as bajnoki meccsen szerepelt az FC Hatvan színeiben, a fiatal, 21 éves Bartók Istvánt egyszer nevezték a gyarmatiak, de csak a kispadon kapott helyet.
 
Az FC Hatvan a NB III Keleti-csoportjában csak   9 pontot szerzett az ősszel, ez a 14. helyhez elég a 16 csapatos tabellán (az Ózd csapatát kizárták a bajnokságból).
 
Gulyás Gábor legközelebb a Testvériség SE elleni edzőmeccsen tesztelheti tovább a próbajátékosait.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC