nb1.hu

Hat városból indítanának buszt a Loki ellen

Az egész megye összefog.

Az hagyján, hogy az NB-s bajnokságok mezőnyében a harmadosztály Nyugati-csoportját toronymagasan vezető Ajka az egyetlen veretlen csapat, de Schindler Szabolcs játékosai amiatt is döngethetik izomból a melleiket, hogy a Magyar Kupában eljutottak a tavaszi küzdelemsorozatig.
 
Ehhez, a legutóbbi játéknapon azt kellett elérniük, hogy az MTK-t ejtsék ki, meg is tették, a mérkőzés után így arra késztetve Feczkó Tamást, a kék-fehérek vezetőedzőjét, hogy elismerje, a zöld-fehérek legalább az NB II középmezőnyének a tagjai is lehetnének a tudásuk alapján.
 
Az Ajkára újabb nemes feladat vár az MK-ban, a Loki ellenfelei lesznek és mivel már oda-visszavágós rendszerben küzdenek meg egymással a felek, mindkét mérkőzés iránt hatalmas az érdeklődés. 
 
A visszavágóra már korábban meghirdették a híveknek a buszos utazást, de most így tettek az odavágóval kapcsolatban is. A bejelentés szerint „Az FC Ajka egyesülete 2019.02.19-én (kedden) 18 óra 30 perces kezdéssel Magyar Kupa mérkőzésen fogadja az NB I. élmezőnyéhez tartozó Debreceni VSC együttesét az Ajkai Városi Sportcentrumban.
 
A klub  vezetése szeretné elérni, ha a minél többen néznék a helyszínen a mérkőzést, így ezúton szeretnénk meghívni a megyei csapatok vezetőit, játékosait és szurkolóit a hazai Magyar Kupa mérkőzésre.
 
Az ajkai klub a tervek szerint a megyében 6 helyről indít INGYENES buszjáratot a mérkőzésre (Veszprém, Pápa, Tapolca, Sümeg, Balatonfüred és Várpalota) megfelelő létszámú jelentkezés esetén (településenként minimum 40 fő) .
 
Jelentkezni a mellékelt Excel táblázattal lehet, legkésőbb 2019.02.11. (hétfő) 12 óráig az fcajkakft@gmail.com-os elérhetőségen.
 
FC Ajka – Debreceni VSC jegyigénylés
Jegyárak:
– Felnőtt: 1.000,-Ft
Diák és nyugdíjas: 500,-Ft
– 14 év alattiaknak és a hölgyeknek a belépés díjtalan.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC