nb1.hu

Hat távozót jelentett be a Rákosmente, hetet a Balassagyarmat

Mozgalmasan telik a nyár.

RKSK:
 
"Bár az átigazolási időszak hivsatalosan még nem ért véget, aligha sejthető további távozó, ennek apropóján pedig úgy gondoltuk, összegyűjtjük mindazon játékosokat, akik már minden bizonnyal más csapatot fognak erősíteni a 2021/22-es évadtól kezdve.
 
Nagy Józsefnek folyamatosan voltak kérői, tavaly nyáron és féltávnál egyaránt lebegett a váltás ténye, idáig azonban minden alkalommal kitartott a csapat mellett. A jelentős NB1-es és NB2-es múlttal felvértezett rutinos hátvédünk kulcsszerepet játszott a védelem összefogásában és stabilizálásában, kiegyensúlyozott teljesítményével pedig úgyszintén jelentősen kivette a részét klubunk idei menetelésében. A szezon befejeztével már tudvalevő volt, hogy a BVSC-Zugló együtteséhez fog transzferálni.
 
Kovács Benedek egy évet húzott le nálunk, ezidő alatt pedig megannyi bravúrral hozzájárult csapatunk sikerességéhez, mellette pedig januártól az utánpótlásban kapusedzői feladatokat is ellátott. Nagy Józsefhez hasonlóan ő is a zuglóiakat fogja erősíteni, teljesítményére méltán figyeltek fel a vasutasok.
 
Hamar Ádám egy tavasznyi időt töltött el a 17. kerületben, és kirobbanthatatlan tagja volt a kezdő tizenegynek. Nagy munkabírására és rutinjára kiemelten számítottunk, játékának fontossága pedig végül a csapat eredményességében is megmutatkozott. Az új kiírásban sajnos már csak ellenfélként vehetjük szemügyre őt, ugyanis a Ceglédi VSE együttesét fogja erősíteni.
 
Pomázi Dominik általában a második csapatunknál jutott szóhoz, azonban rendszeres tagja volt az utazó keretnek. A hórihorgas kapus több játéklehetőség reménében vált klubot. 
 
Bányai Péter remek szezont futott az előző évadban, összesen 11 gólt szerzett és megannyiszor vette ki a részét a támadásvezetésben. Játékára felfigyelt a másodikvonalban szereplő Szentlőrinc egyesülete, így játékosunk idéntől egy osztállyal feljebb kamatoztathatja tudását. Transzferálása fájó ugyan csapatunknak, egyúttal viszont örömmel tölt el minket, ugyanis egyesületünk ezzel újabb labdarúgót tudott kinevelni felnőtt profi osztályba.
 
Végezetül pedig úgy hozta a sors, hogy jómagam (Nyul Krisztián) is a távozók listáját erősítem, a továbbiakban régi-új csapatban, az Iváncsa KSE színeiben folytatom pályafutásomat. A honlapkezelésért és a cikkek írásáért továbbra is én fogok felelni."
 
BALASSAGYARMAT:
 
Az nb3foci.hu szerint a következő játékosok távoztak a csapattól: Fejes János (Eger), Pallagi Botond (ÉRD), Balázs Simon (Vác), Erdélyi Zsolt (FK Slovenske), Molnár Tibor (Mondsee), Szenecei Erik (SV Prackenbach), Tóth Levente (Hajdúszoboszló).
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC