nb1.hu

Harc a kiesés ellen: nem finomkodott a szekszárdi edző – reakció

Miért hibáztathatják magukat?

Kiesési rangadóval kezdte az évet a Szekszárd. Turi Zsolt együttese a szintén nehéz helyzetben lévő Rákosmente otthonában vendégeskedett. A találkozó után a hazaiak örülhettek, hiszen Tarjáni beadása után Fellegi góljával az 58. percben megszerezték a vezetést, és az eredmény a hátralévő időben már nem is változott.
 
Turi Zsolt, a szekszárdiak edzője több problémát is látott csapata játékában.
 
"Sajnos elvesztettünk egy fontos mérkőzést, de csak magunkat okolhatjuk, mivel meg sem közelítette a csapat játéka azt, amit a felkészülési időszak meccsei alatt nyújtottunk. Bátortalanul és párharc gyengén futballoztunk, ennek ellenére a gólig kapusunknak még csak védenie sem kellett. Ilyen hibákat nem véthetünk mint amiből a gólt kaptuk. Az elkövetkezendő fordulókban sokkal jobban kell játszanunk, ha pontokat akarunk szerezni!" – idézi Turit a Szekszárd hivatalos weboldala.
 
Rákosmente FC–Szekszárdi UFC 1–0 (0–0)
Budapest, RKSK Sportpálya, V: Kátai G. (Balla L., Gordos Á.). 
Rákosmente: Kovács B. – Nyul K., Nagy J., Darabont, Nyilas B., Bányai, Ott (Tarjáni, 34.), Lovász B., Fellegi, Hamar Á., Peszmeg (Ferenczy, 61.). Edző: Nagy Árpád.
Szekszárd: Pomozi – Fekete M.,, Tratnyek, Arena Á., Béla D. (Füredi P., 61.) – Németh K. (Lékó, 76.), Rácz Á., Budai D., Borbély (Horog, 61.) – Péter A. (Kvanduk J., 61.), Mayer (Wirth D., 75.). Edző: Turi Zsolt. 
Gól: Fellegi (58.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC