nb1.hu

Győzelmi sorozatot követő vereség után megy Bozsik Péterékhez az ETO

A hozzáállás és a lendület fenntartása.

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában idegenben lép pályára az ETO Akadémia, ugyanis fiataljaink szombaton 13 órától a Komárom vendégei lesznek.
 
Múlt héten győzelemmel zárt le egy sorozatot az ETO Akadémia, melyben egy hét alatt három mérkőzésen léptek pályára – jelentette az ETO
 
"Akadémistáink a hétközi, Veszprém elleni vereségből gyorsan felálltak, és jó játékkal győzték le hazai pályán a Kelen csapatát. Ezúttal ismét idegenbe látogatnak Múcskáék, a Komárom otthonában lépnek pályára. Soron következő ellenfelünk eddigi tizenhat mérkőzéséből ötöt megnyert, négyszer játszott döntetlent, és hét alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött tizenkilenc pontjával a tabella 13. helyét foglalja el. Király József gárdája már megtapasztalhatta, hogy a harmadosztályban nincs könnyű ellenfél, és a szakvezető ezúttal is ennek megfelelően készítette fel játékosait a mérkőzésre.
 
– A hátralévő mérkőzésekre is ugyanúgy készülünk, mint eddig – mondta Király József. – Szeretnénk a játékosokban fenntartani az eddigi hozzáállást és lendületet, ezt szeretnénk látni már most a szombati mérkőzésen is."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC