nb1.hu

Győzelmet vár Mátyus a csapatától

Nyíregyháza - A Nyíregyháza mestere, Mátyus János beszélt a REAC elleni várakozásairól.

A labdarúgó NBIII. Keleti-csoportjának 30. fordulójában vasárnap délután a REAC látogat a listavezető Nyíregyháza otthonába. A mérkőzést megelőzően a nyírségi klub hivatalos honlapja készített egy rövid interjút Mátyus Jánossal.

"

– A REAC érkezik a hétvégén. Van benned különleges érzés ?

– Minden korábbi csapatomhoz kötődök, a REAC-nál is szép időszakot töltöttem. Külön feszültség, izgalom azért nincs bennem, egy dolog fontos számomra, hogy győzzünk. Öt meccsünk van hátra a bajnokságból, szeretném ha mindegyik találkozót megnyernénk. 

– Jó a viszony a két klub között, több alkalommal találkoztatok. Tudtok még újat mutatni egymásnak ?

– Nyáron Abaújszántón egy nagyon jó hangulatú találkozót vívtunk, majd ősszel idegenben is győztünk. Tudom, hogy a REAC nagyon készül, várják, hogy egy ilyen szép stadionban, nagy közönség előtt játszhassanak, mi viszont szeretnénk minél több gólt lőni. 

– A támadók közül többen is jó formában vannak, Pölöskey Péter és Harsányi Zoltán is rendre betalált az elmúlt meccseken. Erre lehet alapozni ?

– Igen. Harsányi Zoltán munkája példaértékű. Egy zaklatott időszak után került hozzánk, korábbi klubjánál nem találta a helyét, de úgy érzem tél óta csapatunk egyik legjobbja, gólokat lő, hasznosan játszik, lehet túlzás amit mondok, de Zoli hazatalált Nyíregyházára. 

– A védelmen változtatni kell a hétvégén. Mekkora fejtörést okoz mindez ?

– Az elmúlt szezonokban nagyrészt szerencsém volt a sérülésekkel, most tavasszal viszont elég sok volt a gondunk, vagy sérülés vagy eltiltás miatt mindig hiányoztak labdarúgók. A védelemben most sem Törtei Tamás sem Rubus Tamás nem lesz, de nincs kifogás, aki pályára lép annak kell megoldania úgy a feladatát, hogy ne kapjunk gólt. Ha ez sikerül, nem lehet gond, mert elől biztos vagyok abban, hogy betalálunk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC