nb1.hu

Gyöngyös: edzések és tárgyalások

Nyáron kezdődhet a felkészülés.

A Gyöngyös együttese ebben az idényben az NB III Keleti csoportjában szerepelt. A Heves megyei alakulat 18 meccs alatt 20 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen állt a táblázaton. A gyöngyösiek a legfényesebb győzelmüket november elején aratták, ekkor az élen záró DEAC-ot múlták felül 3-2-re. 
 
Hétfőn az MLSZ bejelentette, hogy az NB III-ban nem folytatódik a 2019/2020-as idény. A döntés ellenére nem áll meg az élet a Gyöngyösnél, a játékosok heti két edzésen vesznek részt. Kozma Zsolt a heol.hu-nak azt is elmondta, hogy a felkészülés a következő idényre júniusban kezdődhet meg.
 
"A hétközben tartott elnökségi ülésen sok mindent megbeszéltünk a tagokkal, mi több, az NB III-as csapat vezetőedzője, Simon Antal is eljött, így vele is egyeztettünk a folytatást illetően. A szakember elmondta, hogy a jelenlegi bizonytalan időszak és az egyelőre még nem tervezhető jövő miatt sportszakmai szempontból nem indokolt heti két edzésnél többet tartani, ugyanis az NB III-as felkészülés valamikor június közepén, vagy a végén kezdődik, akkor, amikor már tudni lehet, hogy a bajnoki év mikor indul. Éppen ezért fölösleges lenne ilyen hosszú alapozást tartani. A játékosoknak heti két edzéslehetőséget kínálunk fel, ahol szakedzővel lehet végezni a gyakorlatokat. Ezekekre a tréningekre örömmel várjuk a futballistákat, számukra a távolabbról érkezőknek költségtérítést tudunk fizetni" – nyilatkozta a gyöngyösiek elnöke.
 
Júniusban megkezdődnek a tárgyalások a játékosokkal és a vezetőedzővel is.
 
"Ez annak a függvénye, hogy a támogatókat miként leszünk képesek megnyerni az elképzeléseinknek, valamint az őszre vonatkozó bevételeinket, és úgy egyébként a költségvetést, hogyan tudjuk összerakni" – mutatott rá Kozma.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC