nb1.hu

Gratulált a legnagyobb rivális az éllovas feljutásához – reakciók

Pedig még messze nincs vége a bajnokságnak.

 

Korábban már többször is beszámoltunk arról, hogy az NB III Keleti csoportjának hétvégi rangadóján a listavezető Kazincbarcika és a 2. helyezett DEAC 0-0-s döntetlent játszott egymással, így a KBSC karnyújtásnyira került a bajnoki címtől és a feljutástól – hét fordulóval a szezon vége előtt 13 pont az előnyük a debreceniekkel szemben.


A kbsc.hu a két vezetőedző lefújás utáni szavait idézte.

 

Varga Attila (Kazincbarcika): "Nem hiszem, hogy van miért elnézést kérnünk, az eddigi eredményeink magukért beszélnek! A kiállításig nagyon jól játszottunk, de az emberelőny zavart okozott, pedig nem kellett volna! Lélektani szempontból nem volt megfelelő a meccshez való hozzáállásunk! Ha nem sikerül diktálni a tempót ilyen szituációban és kompakt játékot játszani ekkora előnyben. akkor nehézségek adódnak."
 

Sándor Tamás (DEAC): "Nem tudok hozzászólni ehhez a mérkőzéshez és a játékvezetéshez. A játékosaim hősök voltak a pályán, igaz, a végén már csak nyolcan, de mindent megtettek azért, hogy megpróbálják az egy pontot elhozni, ez sikerült is. Le a kalappal előttük, mert nagyot küzdöttek, a Barcikának pedig gratulálok az eddigi teljesítményéhez és sok sikert kívánunk nekik az NB2-ben is."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC