nb1.hu

Gólvágót igazolt a Szolnok

Gáláztak a Tisza-partiak.

Szolnoki MÁV FC – Tiszafüredi VSE 6-1 (3-0)
 
Szolnok: Molnár-Farkas – Karacs R. (Banka, 69.), Horgosi (Pataki, 61.), Papp (Kun, 53.), Szabó R. (Vincze, 69.) – Tisza (Kiss Cs., 69.), Földi (Kotula, 58.) – Annus (Kovács T., 58.), Laczkó (Nagy Cs., 69.), Kürti (Kánya, 46.) – Simon A. (Nádházi, 46.).  Vezetőedző: Tóth Tibor.
 
Gólszerző: Laczkó (2, egyet 11-esből), Kánya (2), Kürti, Simon A., ill. Montvai (11-esből)
 
A szolnoki honlap összefoglalóját változtatás nélkül közöljük.
 
Lassan közeleg a bajnokság, hiszen két hét múlva már pontokért száll csatába csapatunk. A mai, Tiszafüred elleni felkészülési mérkőzésen ismét pályára léptek próbajátékosok. Szerelést öltött azonban Simon Attila is, aki 2013-2014.évi NB I gólkirályi cím tulajdonosa – Nikolics Nemanjával együtt.  A legutóbbi szezont Dorogon töltő 35 éves támadó egy évre írt alá hozzánk. Az ötgólos győzelmünkhöz egy találattal járult hozzá.
 
Az első félidő 13. percében már meg is szereztük a vezetést az  NB III-tól idén búcsúzó, azonban Irhás Ignác és Montvai Tibor személyében két rutinos labdarúgót is felvonultató Tiszafüred ellen. A 25. percben aztán utóbbi majdnem megszerezte az egyenlítő találatot, ám a kontrából majdnem mi lettünk eredményesek. A 43. percben kétgólos lett az előnyünk, miután Laczkó Milán a harmadik helyzetét végre gólra váltotta. A játékrész utolsó percében Annus Árpád nagyserű labdát adott az új igazolásunknak, Simon Attila pedig a kifutó kapus felett a hálóba emelte azt.
 

A térfélcserét követően mindössze tíz percet kellet várni az újabb gólunkra, melyet egy mintaszerű akciót követően Kánya Norbert jegyzett. A 61. percben szintén fiatal támadónk volt az események egyik főszereplője, miután a 16-oson belül csak szabálytalanul tudták szerelni. A 11-est Laczkó magabiztosan értékesítette. A 77. minutumban szép támadást vezettünk, melynek végén Kiss Csaba beadását Kánya Norbert lőtt három lépésről a kapuba. Pár perccel később Kotula Máté 17 méterről leadott lövése a felsőlécet súrolva hagyta el a játékteret. Sajnos nem úsztuk meg gól nélkül, ugyanis a mérkőzés utolsó percében Kovács Tamás a saját 16-osunkon belül kézzel ért a labdába, így a vendégek is 11-est végezhettek el, melyet Montvai a kapu közepébe lőtt.
 
Jövő szombaton pedig következik a főpróba, a szintén NB III-as Érd otthonában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC