nb1.hu

Gálhidi György NB III-as csapatnál folytatja

Már edzőmeccsen is dirigálhatta új együttesét.

Mozgalmasan alakult a Taksony őszi idénye. Az NB III Közép csoportjában szereplő együttes Szabados Tamással vágott neki a bajnokságban, de a tréner novemberben beadta a felmondását, amit a klub tulajdonosa elfogadott. Szabados utódja Tóth András lett, de Tóth taksonyi szerepvállalása nem tartott sokáig, hiszen a Vasasnál Bene Ferenc munkáját fogja segíteni.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Úgy tűnik, a vezetőség Gálhidi Györggyel állapodott meg. A 66 esztendős mester legutóbb a másodosztályban szereplő Kazincbarcikát irányította. Gálhidi a hétvégén már edzőmeccsen irányíthatta a taksonyiakat. Gálhidi bemutatkozása jól sikerült, hiszen együttese 1-0-ra győzte le a BKV Előrét, a meccs egyetlen gólját Szilágyi Máté szerezte a 31. percben.
 
A Taksony a 14. helyről várhatja a folytatást a bajnokságban. 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC