nb1.hu

Füzesgyarmat: az új játékos kulcspozícióban válhat húzóemberré

Sok borsot tört új csapata orra alá a futballista.

Az NB III-ban szereplő Füzesgyarmat közleménye:
 
"Csapatunk menedzsmentje tovább folytatja a tárgyalásokat a következő évi keret kialakítását illetően. Ennek eredményeként egy újabb kulcspozíciót, az irányító posztot sikerült megnyugtató módon betölteniük.
 
Legújabban a ligakonkurens, Tiszaújváros alapemberével, Hussein Shadival erősítettük meg a sorainkat. A 27 esztendős játékmester nem egy „vándormadár” típus, hiszen zsinórban hat szezont húzott le a Tisza-partiaknál, azt megelőzően négyet Létavértesen és mindannyit a harmadik vonalban.
 
Csapatunkban kvalitásai és posztja alapján is kulcsszerepet szán neki a szakvezetés. Érdekesség, hogy Shadi az ellenünk megvívott korábbi bajnoki mérkőzéseken meglehetősen sok borsot tört már az orrunk alá. A 2018-19-es bajnokság utolsó gyarmati meccsén az ő két góljával fordítottak a borsodiak és vitték el a három pontot, egy évvel korábban pedig az előkészítésben jeleskedett ellenünk.
 
További hír, hogy két felkészülési találkozónkon is megváltozik az eredetileg tervezett ellenfél. A romániai járványügyi helyzet kedvezőtlen alakulása miatt a határon túli csapatok elmaradnak, helyükbe a stáb szombatra még keresi a lehetséges partnert, a július 26-i bajnoki főpróbára pedig a Körösladány érkezik majd 17 órás kezdéssel."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC