nb1.hu

Fordulatos meccsen lett megállítva a listavezető

Parádés sorozat ért véget.

2018. november 11-e óta nem kaptak ki a forduló előtt még éllovas jászberényiek, hovatovább zsinórban 9 (!) bajnoki mérkőzést nyertek meg. Egészen addig, ameddig Putnokra nem látogattak.
 
Putnok FC – Jászberényi FC 2-1 (0-1)
Putnok, 300 néző. V.: Veizer.
Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Vajda (Lajkó), Bene, Katona, Mahalek, Illés (Takács), Csicsvári, Csirszki. Edző: Koszta Péter.
Jászberény: Miski – Hevesi-Tóth, Süttő, Albert, Szanyi, Ilkovics (Szőllősi), Sándor, Farkas, Svedyuk (László), Birtalan (Herczeg), Szemere. Edző: Huszák Géza.
G.: Illés, Katona, ill. Farkas. Jók: az egész csapat, ill. senki.
 
 
Gólok és a kihagyott 11-es története:
 
23. perc: Gyors kontratámadás végén Albert mesterien tálalt Farkas János elé, akinek csak a kapuba kellett pofozni a labdát, 0-1.
 
57. perc: Vajdát buktattuk a tizenhatoson belül, tizenegyes. A sértett állt a labda mögé, ám lövését Miski Zoltán óriási bravúrral hárította.
 
60. perc: Még a kivédett tizenegyesnek örültünk, mikor Nyisalovits indításával Illés robogott el és a kimozduló Miskit megelőzve a hálóba helyezte a labdát, 1-1.
 
82. perc: Takács gurította vissza a jobb oldali alapvonalról Katona elé, aki egy állítás után kilőtte a bal felső sarkot, 2-1.
 
 
Koszta Péter (Putnok): „Gratulálok a csapatnak a második félidő alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk.”
 
Huszák Géza (Jászberény): „Az első félidőben két-három góllal kellett volna vezetnünk, a Putnok a második félidőben mindent egy lapra tett fel. Az egyenlítő gól véleményes, úgy gondolom nem kaptunk egyenlő feltételeket.”
 

null

null

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC