nb1.hu

Felkészülés: simán legyőzte az Iváncsa az NB II kiesőjét

Továbbra is hibátlanul a felkészülés alatt.

 

AZ IVÁNCSA HÍRE:
 
“Hétvégén soron következő felkészülési mérkőzésünket a Budaörsi SC gárdája ellen játszottuk le "semleges gyepen", Diósdon. Csapatunk eredmények tekintetében remek formát mutat, ugyanis az eddigi edzőmeccsek során még nem találtak legyőzőre a mieink. 
Az első félidőben jobbára a mezőnyben folyt a harc, részünkről a megszokotthoz képest kevesebb olajozott támadásvezetéssel. Talán némi meddő dominanciát a budaörsiek javára írhatunk, azonban eleinte ők sem találtak megfelelő fogást rajtunk. A helyzetek nagyjából egyenlő arányban oszlottak el, részint Ordasi Gergőnek is résen kellett lennie az egyik kapuban, túloldalon pedig nemegyszer centiken múlott a vezető találat megszerzése. Suszter, Vallejos és Salacz előtt is adódott gólszerzési lehetőség, azonban a próbálkozások a félidőig eredménytelenül maradtak. 
 
A fordulást követően sikerült nagyobb offenzívával játszanunk, a kezdeményezést is átvettük és ez nem csupán mezőnyfölényben, de gólsuzerzési lehetőségek számában is kiütközni látszott. Nem is véletlen, hogy hamar mattolásra tudtuk késztetni a pályaválasztókat: Cseszneki beadására érkezett középütt Suszter, ám mielőtt ő bepaskolhatta a játészert a hálóba, megtette helyette a menteni igyekvő védő. 0:1. 
A vezető találatunk ellenére továbbra sem hagyott alább a vállalkozási kedv, az addigiakhoz hasonló támadófutballt folytattuk, ami végül további két találatban csúcsosodott ki: Előbb Juhász Áron fejese ért célba, majd a vége előtt nem sokkal pedig Barta Barnabás is feliratkozott a góllövők listájára, kialakítva ezzel a simának látszó 3:0-s végeredményt. 
 
Megintcsak relatíve nehezen indult be a gépezet, az idő előrehaladtával azonban egyre meggyőzőbb játékot tudtunk felmutatni, melyre aktuális ellenfelünknek nem is volt ellenszere. Így tovább! 
 
Felkészülési mérkőzés 
Budaörsi SC – Iváncsa KSE 0:3
Gsz.: ö.g., Juhász, Barta
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC