nb1.hu

Fél év után igazolt le a Kerület a volt NB I-es játékost

Hivatalos bejelentés.

Már jeleztük, hogy Kemenes Szabolcs vezetőedző szerint ledolgozhatja csapata, a III. kerületi TVE a 4 pontos hátrányát az éllovas Érd mögött. Mindezek eléréséért mindent megtesznek a klubvezetők is, akik az alábbi bejelentést tették:
 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

 
„Tamási Zsolt a III. kerületi TVE játékosa! 
 
Zsolti már fél éve velünk készül és meggyőzte a szakmai stábot, hogy érdemes lenne szerződtetni. Játékintelligenciája, rúgótechnikája átlagon felüli, reméljük tavasszal ebből sokat láthatunk majd. ” – nyilatkozta Szabó Bence.
 
Sok sikert Zsolti óbudai kék-fehér színekben!”
 
Tamási legutóbb a Soroksár játékosa volt, de előtte játszott Mezőkövesden és Nyíregyházán is, még korábban a Paks játékosaként 22 alkalommal lépett pályára az élvonalban.
 
FRISSÍTÉS: SZOMBAT, 10.41

Kemenesék újra igazoltak

ÍME A III. KERÜLETI TVE BEJELENTÉSE

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC