nb1.hu

FEB: Az egykori újpesti kedvenc nem ülhet le a kispadra

Magyarország – A KBSC szurkolói piróztak és leköpték az asszisztenst.

 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

 

Dancsecs Dániel (Sárvár), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Pálfi Dávid (Hévíz) 1, Kocsis Gergő (Veszprém) 1, Pongrácz Viktor (ETO) 1, Szilágyi Norbert (Hódmezővásárhely) 1, Kristóf Gergő (Méhkerék) 1, Pintér Dominik (Szigetszentmiklós) 1, Hanol Milán (Paks) 1, Lukács Richárd (Hajdúböszörmény) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Erős Károly edző (Dabas), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amit az öltöző folyosón tovább folytatott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

FEB: Két meccset kapott a korábbi válogatott védő – NB2.hu

 

A FEB az Kaposvár – Hévíz mérkőzéssel kapcsolatban a Kaposvárt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata miatt a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

 

A FEB a Tállya – Kazincbarcika mérkőzéssel kapcsolatban a Tállyát, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, valamint a rend nem megfelelő biztosításáért írásbeli figyelmeztetésben, a Kazincbarcikát szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, továbbá a II. sz. asszisztens leköpése miatt a soron következő idegenbeli NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC