nb1.hu

Extravagáns frizurájáról is vallott a Putnok téli szerzeménye

Vegyes érzései voltak a klubváltáskor.

Az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnoknál mozgalmasan telt a téli átigazolási szezon. A csapattól kilenc labdarúgó is távozott, Kriston István vezetőedző sem folytatta a munkáját, a tréner Vitelki Zoltán munkáját segíti a Lokinál. Érkezési oldalon nyolc labdarúgó szerepel. Ádám Ferenc a Kazincbarcikától került kölcsönbe a putnoki együtteshez. 
 
A 22 éves futballista arra a kérdésre, hogyan élte meg a klubváltást, a következő választ adta a Putnok hivatalos weboldalának:
 
"Negatívan azért, mert a saját hibámból kerültem alacsonyabb osztályba. Pozitívan pedig azért, mert itt több játéklehetőséget kaphatok és pár játékost régebb óta is ismerek" – nyilatkozta Ádám Ferenc.
 

(null)

 

A nyolcadik helyen álló Putnoknak jól sikerült a tavaszi rajt, hiszen a Balassagyarmatot és a Tiszaújvárost is legyőzte. Az újvárosiak elleni diadal során Ádám gólt tudott szerezni.
 
"Az első mérkőzésen nem teljesítettem valami jól, nem volt terület és nagyon jól zárt a balassagyarmati védelem, tipikus egygólos mérkőzés volt. Viszont a Tiszaújváros ellen az egész csapat nagyszerűen játszott, megmutatkozott, hogy ennek a csapatnak mekkora szíve van és hogy jobban akarjuk a győzelmet. Én szereztem a második gólt büntetőből, ami nagyon kellett ehhez a rajthoz, és remélem, hogy minél több góllal, gólpasszal tudom segíteni a csapatomat" – mondta a játékos.
 
Ádám Ferenc nem csak a teljesítményével, hanem jellegzetes frizurájával is kitűnik a mezőnyből. Ezzel kapcsolatban elmondta, a pályán és a magánéletben is szeret a középpontban lenni.
 
"Az hogy nekem ilyen a hajam az annak tudható be, hogy a stílusom is ilyen, szeretek színes lenni. Ahogy a pályán is, a magánéletben is szeretek középpontban lenni" – zárta mondandóját Ádám. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC