nb1.hu

Kényszer szülte intézkedés.

A koronavírus miatt kialakult szituációban több magyar csapatnak kellett kényszerű intézkedéseket megtennie. Az NB III Keleti csoportjában szereplő ESMTK elnöke, Harót János elmondta, náluk is meg kellett húzni a nadrágszíjat. Harót elmondta, az ESMTK valamennyi alkalmazottjával új szerződést kötöttek. Arra is rávilágított, hogy az eddigi fizetések hatvan százalékját utalják majd át.
 
"Mint oly sokan, mi is erre kényszerültünk. A húsvéti ünnepek előtti utolsó munkanapon kötöttünk új szerződést a klub valamennyi alkalmazottjával, azaz a szakosztályokban és a létesítményekben dolgozókkal. Mindenki egységesen az eddigi fizetésének a hatvan százalékát kapja meg áprilisra, így senkit nem kell elküldenünk, valamennyi munkahely megmarad. Ez a megállapodás egyelőre egy hónapra szól, május elején ismét át kell gondolnunk az aktuális helyzetet. Az ESMTK legnagyobb támogatója Pesterzsébet Önkormányzata, amely az ismert okok miatt nem adhat annyit, mint amennyit eltervezett, de igyekszik a lehetőségeihez mérten minden segítséget megadni a klubnak" – fogalmazott Harót.
 
Az ESMTK futballistái jelenleg az ötödik helyen állnak az NB III Keleti csoportjában. A csapat az előző öt fordulóban veretlen maradt, három győzelem mellett két döntetlen teszi teljessé a mérleget. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC