nb1.hu

ESMTK: NB I-es rutinnal rendelkező védő érkezett

Változások történtek a keretben.

Az ESMTK játékosai is készülnek az NB III tavaszi idényére. Turi Zoltán együttesében változások történtek az utóbbi hetekben – számol be a klub hivatalos weboldala. Gubacsi Zoltán bejelentette a távozási szándékát, helyére Póti Krisztiánt szerződtette a vezetőség. A 31 esztendős Póti a Kecskemét és a Balmazújváros futballistájaként az NB I légkörébe is belekóstolhatott. A védő az ősszel a Ceglédet erősítette. 
 
Balogh Alex és Pataki Roland is rábólintott az ESMTK ajánlatára, mindkét játékos legutóbbi állomáshelye az Ózd volt. Sokáig úgy tűnt, hogy Bonica Sebastian befejezi a pályafutását, de a Maglód mégis meggyőzte őt, így folytatja a szereplését. 
 
Az ESMTK felkészülését kisebb sérülések és betegségek nehezítették a napokban: Kovács Botond, Soós Bence és Turi Dániel is hagyott ki edzéseket, Pataki pedig betegséggel bajlódott.
 
"Bízom benne, hogy a március nyolcadikai bajnoki rajtra mindenki egészséges lesz. Jó hangulatban készülünk a tavaszi folytatásra, a bajnokságban szeretnénk a dobogón végezni" – hangoztatta Turi Zoltán vezetőedző.
 
Az ESMTK jelenleg a negyedik helyen áll az NB III Keleti csoportjában, de a harmadik pozíciót birtokló Cegléd fórja csupán 1 pont. Turi Zoltán alakulata rangadóval kezdi az évet, hiszen a listavezető Füzesgyarmathoz látogat március 8-án.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC