nb1.hu

Erőcsatárral erősített a Tiszaújváros, jelentősen átalakul a BVSC

Hivatalos bejelentések.

BVSC
 
Cérő Bálint vezetőedző nyilatkozott.
 
Többen is távoztak különböző okok miatt, kik azok, akik máshol folytatják?
 
Összesen kilenc távozónk van. Köztük van akivel nem tudtunk megállapodni, volt olyan aki visszavonult és olyan is, aki fentebbi osztályba igazolt. Nyilván mindig örül egy edző, ha a játékosa feljebb tud lépni. A két kapusunk, Gábor Péter és Horváth Gábor elhagyták a klubot, míg a mezőnyjátékosok közül Balázs Bálint, Murai Márk, Schrammel Ádám és Tóth Keve folytatja máshol. Balogh Béla, Hrepka Ádám és Kovács Gábor pedig szögre akasztja a cipőt, mivel edzői állást kaptak.
 
Mennyire alakult ki a keret, vannak-e esetleg már fix érkezők?
 
Egyelőre a kapus Kovács Benedek, továbbá egy több poszton bevethető rutinos játékos, Nagy József érkezik majd, aki a továbbiakban másodedzőmként is dolgozik. Míg a Szentlőrinctől Frőhlich Roland csatlakozik hozzánk. Továbbá több ifi játékosunk is szerződést kapott, illetve vannak még próbázóink, akikkel egyeztetünk, így még több poszton alakul a keretünk.
 
TISZAÚJVÁROS
 
Gottfried Dánielt az elmúlt egy hétben tesztelte a szakvezetés és mivel nagyon jó benyomást keltett, így a klubvezetéssel megtörtént a megállapodás.
 
Dániel 24 éves támadó, Ajkán és a ZTE akadémián nevelkedett, már 18 évesen bemutatkozott az NB II-ben, de egy sajnálatos sérülést követően megtört a karrierje. 
 
Az elmúlt két évben Ausztriában alacsonyabb osztályban játszott, de nagyon elkötelezett, hogy újra magasabb osztályban kipróbálja magát, illetve bizonyítsa tehetségét. 
 
Gottfried Dániel adatlapja>> 
 
Köszöntjük és sok sikert kívánunk neki új csapatában! 
 
Hajrá Újváros!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC