nb1.hu

Előre tudta Kistelekiék edzője, hogy elmeszelik?

Érdekes nyilatkozatot adott.

Az NB III legutóbbi játéknapján a BVSC a Kisvárda második csapatával csapott össze, a meccset a kisvárdaiak 2-1-re nyerték meg. Ugyan a zuglóiak a meccs elején egy öngóllal megszerezték a vezetést, de a folytatásban fordítottak a vendégek.
 
Az összecsapás után Gabala Krisztián érdekes nyilatkozatot adott, amelyben már megjósolta, hogy az MLSZ el fogja tiltani.
 
"Köszönettel tartozom az ellenfelünk szakmai stábjában helyet foglaló személynek – aki mindig elismerő helyet foglalt el labdarúgásunkban –, hogy összefoglalta nekem a mai napon történteket! „Sajnálom Krisztián, de az igazságtalanság ellen nem tudsz mit csinálni” – azt gondolom, mindent elmondanak ezek a szavak!" Most már csak egy dologra leszek kíváncsi, mégpedig arra, hogy azon a mérkőzésen ahol játékosunk szárkapocscsont-törést szenvedett, ott 4 mérkőzésre tiltottak el, most pedig amikor játékosunk cipője eltört a becsúszás miatt – a további diagnózist még nem tudjuk –, ebben az esetben hány találkozó lesz újra az én büntetésem? Meddig kell egy edzőnek szótlanul néznie, tűrnie, a következmények nélküli folyamatos sérüléseket okozó megmozdulásokat? Sajnálom, hogy nem a mérkőzéssel és annak értékelésével foglalkoztam, pedig két jól felkészített csapat találkozott vasárnap" – nyilatkozta Gabala a bvsc.hu-nak.
 
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egyébként komoly büntetést szabott ki Gabalára, aki öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A többi ítéletről itt olvashatnak:
 

Kemény eltiltások Kisteleki István csapatánál

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC