nb1.hu

Elnöki ígéret: új lelátó, biztos licensz

Jászberény – Adminisztratív okai nem lesznek a feljutásnak.

Története legsikeresebb évét tudhatja maga mögött a Jászberényi Futball Club, de az egyesület elnöke szerint még így is van mit tenni a további fejlődésért. A jászsági klub hivatalos honlapjának dr. Gottdiener Lajos elmondta, hamarosan új lelátót fog kapni a városi stadion.
 
„Még az ellendrukkereink is kénytelenek elismerni, hogy mekkora fejlődésen ment át klubunk az elmúlt négy és fél évben. Mikor a megszűnés után úgy döntöttünk, hogy feltámasztjuk poraiból a jászberényi futballt, szinte semmink nem volt, se játékos, se utánpótlás, se szerelés. Most pedig ott tartunk, hogy reális eséllyel küzdhetünk tavasszal a profiligába, az NB II-be való kerülésért. Persze egyedül képtelenek lettünk volna az ilyen tempójú fejlődésre, ehhez kellettek támogatók és legfőképpen az önkormányzat hathatós segítsége. Óriási munkát végeztünk, rövid idő alatt a semmiből építettük újjá a klubot, s ezért jár a köszönet mindenkinek.”
 
„Ha valóban az NB II-ben akarunk szerepelni, márpedig egyértelmű célunk, akkor pótolnunk kell tavasszal a hiányosságainkat. A legégetőbb: a másodosztályban való indulás feltétele, hogy 600 fős fedett, ülőhelyes lelátóval kell rendelkezni. Nos örömmel jelenthetem be, a napokban sikerült összeszednünk az építkezéshez szükséges pénzt, így tavasszal megkezdődhet a kivitelezés. A pálya hosszanti oldalán, a kispadok mögött épül az új lelátó, miközben a régi is megmarad. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz problémánk a licensszel.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC